-1.2 C
Braşov
AcasăSportECHIPA NAȚIONALĂ: Tricolorii, testaţi pentru COVID-19

ECHIPA NAȚIONALĂ: Tricolorii, testaţi pentru COVID-19

• Elevii lui Mirel Rădoi aşteaptă răspunsul la testele făcute pentru coronavirus
Selecționerul Mirel Rădoi va debuta oficial pe banca ”tricolorilor” la meciul România – Irlanda de Nord din Liga Națiunilor. Ieri dimineaţă a avut loc la Mogoşoaia testarea oficială a jucătorilor şi a staff-ului tehnic pentru meciul cu Irlanda de Nord. Reprezentanţii instituţiei medicale acreditate pentru competiţiile oficiale continentale au ajuns la Mogoşoaia şi, în baza unui desfăşurator bine pus la punct, au recoltat probele în vederea testării COVID. „Vom reveni imediat ce vom avea rezultatele! Să fie bine! Hai, ROMÂNIA!”, a anunţat frf.ro.
Echipa naţională de fotbal a României întâlneşte la 4 septembrie (ora 21:45), la Bucureşti, selecţionata Irlandei de Nord, şi la 7 septembrie (ora 21:45), la Klagenfurt, reprezentativa Austriei, în primele două partide din noua ediţie a Ligii Naţiunilor.

UEFA a anunțat regulile în cazul în care apar infectări cu SARS-COV-2

UEFA a stabilit regulile de care se va ţine cont în cazul în care apar cazuri pozitive de COVID-19 în loturile naţionalelor implicate în competiţiile continentale.

Minimum 13 jucători valizi

Orice echipă trebuie să aibă disponibili minimum 13 jucători, dintre care cel puţin unul să fie portar. În cazul în care această condiţie nu poate fi îndeplinită, partida poate va fi reprogramată sau rezultatul poate fi stabilit de UEFA. Dacă nu are cel puţin 13 jucători disponibili sau niciun portar, partida va fi reprogramată de UEFA, în măsura posibilităţilor, la o dată stabilită de forul european. Dacă partida nu poate fi reprogramată, se va sesiza Comisia de Disciplină din cadrul UEFA, iar aceasta va lua o decizie în ceea ce priveşte deznodământul meciului. În cazul în care una dintre părţile implicate este responsabilă pentru nedisputarea jocului, aceasta va pierde la „masa verde“.
Dacă niciuna sau ambele naţionale sunt de vină pentru imposibilitatea jucării meciului, rezultatul se stabileşte prin tragere la sorţi. UEFA poate decide victorie 1-0, înfrângere 0-1 sau egalitate 0-0. În cazul în care unul dintre arbitrii care trebuie să oficieze un meci programat este depistat pozitiv, forul european poate desemna, în mod excepţional, o brigadă din ţara gazdă.

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE