4.1 C
Braşov
AcasăCititoriRețeta zilei

Rețeta zilei

Borş de peşte

Ingrediente: 1 kg. de peşte (crap, salău etc.), 1 litru apă, 1/2 l. borş, zarzavat de supă, 1 ceapă mare, 1/2 ceaşcă de orez, sare, verdeaţă.
Mod de preparare: Se pune apa la fiert şi când clocoteşte se adaugă ceapa tăiată mărunt şi zarzavatul tăiat subţire. După ce s-a fiert zarzavatul, se adaugă orezul şi când acesta este fiert se adaugă bucaţile de peşte. După câteva clocote, se adaugă borşul clocotit, turnând câte puţin până se potriveşte de acru. Se adaugă sare după gust şi câteva frunze de leuştean. După câteva clocote se scot frunzele de leuştean. Mod de servire Când se serveşte, se adaugă verdeata tocată.

Articolul precedentO carte pe zi
Articolul următorS-a întâmplat la 31 august
- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE

Blogar solidar cu boschetarul roman de pretutindeni on Primarul din Făgăraș a ”boicotat” începutul anului școlar
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
blogger most sustainable most ecologic on Ziua Limbii Române