30.7 C
Braşov
AcasăSportOficial: Trio NNM la ACS SR Brașov

Oficial: Trio NNM la ACS SR Brașov

• Ioan Naghi rămâne director tehnic, Liviu Nicolae este noul antrenorul principal, iar Șerban Moraru este antrenor secund, dar și jucător
ACS SR Brașov și-a prezentat ieri conducerea tehnică. Astfel, după plecarea lui Florin Stîngă la AFC Odorheiu Secuiesc, echipa brașoveană s-a reunit în această vară sub comanda lui Ioan Naghi, cel care a făcut echipă cu Florin Stîngă în sezonul trecut. Naghi l-a convins pe Șerban Moraru, fostul mijlocaș al celor de la FC Brașov, AFC Hărman sau Cetate Râșnov, că încă mai poate juca, dar și că poate începe antrenoratul. Acum, după instalarea lui Ciprian Jurubescu în funcția de manager al clubului, acesta l-a adus la echipă ca antrenor pe Liviu Nicolae, un antrenor tânăr care a făcut o treabă bună la Colțea Brașov în Liga a 4-a. Deși inițial, Ioan Naghi a dorit să plece de la echipă, lucrurile s-au rezolvat miercuri seara după o discuție cu managerul clubului, iar joi, cei trei, Ioan Naghi, Liviu Nicolae și Șerban Moraru, au fost prezentați oficial. „Ioan Naghi a ales să rămână în funcția de director tehnic, la fel ca în sezonul precedent, iar Liviu Nicolae va deveni antrenorul principal de la SR Brașov, ajutat din teren și de pe banca tehnică de Șerban Moraru”, a anunțat clubul brașovean. „Trebuie să formăm o echipă valoroasă. Sperăm să iasă bine. Mă bucur că au venit antrenori tineri. Ei sunt viitorul. Îi apreciez pe copiii aceștia. Au de muncit şi o vor face. Vrem să îmbinăm tinerețea cu experiența în echipa pe care o vom construi”, a precizat Ioan Naghi.

- Advertisement -

„Am ambiţia de a reuşi”

Liviu Nicolae are planuri mari la prima experință ca antrenor la nivelul Ligii a 3-a. „Mă bucur pentru această provocare. Este un nou început şi pentru mine, iar faptul că am ajuns la ACS SR Brașov reprezintă o evoluţie în cariera mea de antrenor. Avem mare nevoie ca suporterii să fie alături ne noi, avem nevoie de spijinul lor. Îi aşteptăm chiar şi la antrenamente. Aș vrea ca faptele să vorbească despre munca pe care o vom face. Vrem să fim o echipă care să aibă mingea, să impună ritmul jocului şi vom intra pe teren de fiecare dată cu gândul doar la victorie. Am ambiţia de a reuşi în acest proiect. Mă bucur că Ioan Naghi a decis să rămână alături de noi. Are o experienţă vastă, care ne va ajuta. Cu Șerban Moraru am mai lucrat la Colțea, ne cunoaștem bine”, a declarat Liviu Nicolae.

Moraru: “Va fi un sezon interesant”

- Advertisement -

Deși în această vară Moraru era decis să renunțe la cariera de fotbalist după ce a încheiat contractul cu Cetate Râșnov, acesta a fost convins să continue, astfel că la ACS SR Brașov va avea un dublu rol: jucător, dar și antrenor secund. „Faptul că fanii au ales să îl aducă pe Ciprian Jurubescu este cea mai bună decizie luată pentru această echipă. Eu vin în primul rând cu gândul să joc. Nu avem nimic de pierdut, va fi un sezon interesant. Vrem să facem o figură frumoasă. Nu este presiune, dar e normal să intrăm la fiecare meci doar cu gândul la victorie. Apoi, mă bucur că voi putea lucra cu Liviu Nicolae. S-a şcolit în ultimii ani şi sunt convins că voi avea multe de învăţat de la el”, a spus Moraru.

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE

Dan POPESCU COLIBASI on Românii nu mai vor copii