16.9 C
Braşov
AcasăMagazinLa plajă: Andreea Raicu arată bine și e fericită

La plajă: Andreea Raicu arată bine și e fericită

Fosta prezentatoare de televiziune Andreea Raicu a simțit nevoia să se alinieze vedetelor care s-au arătat pe plajă. Apariția vedetei în costum de baie i-a încântat pe fani. Andreea Raicu are 43 de ani, dar arată mai bine ca multe tinere de 20 de ani. Pe pagina sa de socializare, fosta prezentatoare de televiziune a postat fotografii în care se arată costum de baie. Și mesajele au venit în valuri.
„Nu mai ai 25, nici 35… dar arăți beton”, „Superbă”, „Ești tare miștocorp”,”, „B roz perfect, trup perfect”, „Cam frumos”, „Ești minunată”, „Frumoasă ca o regină”, i-au transmis admiratorii.
Andreea Raicu se află în vacanță la mare alături de mama sa. Vedeta este extrem de fericită că își petrece timpul în compania ei. „Surprizăăăăă! Asta i-am făcut mamei mele de dimineață, când am sunat-o și i-am zis că mergem la mare. Nu vă puteți imagina bucuria ei, care a stat mai mult în casă de când a început pandemia. E incredibil cât de mult îi afectează pe cei în vârstă această perioadă: îi ține departe de activitățile care le făceau plăcere, îi izolează de prieteni și face să trăiască cu teamă la tot pasul. Când mama mea e fericită, eu sunt cea mai fericită!!”, a mărturisit Andreea Raicu.

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE

Domn ministru T B on Incendii de vegetație în județ
Rammstein on Războiul din Ucraina