23.8 C
Braşov
AcasăCititoriRețeta zilei

Rețeta zilei

Zacuscă

Ingrediente: 10 vinete mari, 10 gogoşari, 15 ardei graşi, 4 kg roşii, 1 kg ceapă, 1/2 l ulei, sare
Mod de preparare: Se coc vinetele, gogoşarii şi ardeii. Se înlătură cotoarele şi toate seminţele de la ardei şi gogoşari şi se taie ca tăiţeii. Vinetele se toacă. Ceapa tăiată pestişori, se pune la prăjit cu uleiul până începe să se moaie. Se adaugă vinetele tocate, gogoşarii şi ardeii tăiaţi, precum şi zeama de la cele 4 kg de roşii fierte şi strecurate. Se sărează. Se lasă să se prăjească amestecând continuu cu lingura până scade tot bulionul. Se umplu borcanele (numai trei sferturi), se acoperă cu celofan dublu, se leagă şi se fierb în baie de apa 25 minute din clipa când începe să clocotească apa.

Articolul precedentO carte pe zi
Articolul următorS-a întâmplat la 27 august
- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE

Blogar solidar cu boschetarul roman de pretutindeni on Primarul din Făgăraș a ”boicotat” începutul anului școlar
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
blogger most sustainable most ecologic on Ziua Limbii Române