17.5 C
Braşov
AcasăSportPrimele decizii: Schimbări majore la ACS SR Brașov

Primele decizii: Schimbări majore la ACS SR Brașov

• Clubul brașovean de liga a 3-a va avea un manager general, dar și un nou antrenor principal
Schimbări la toate nivelurile la ACS SR Brașov. Confruntată cu o mulțime de probleme legate de finanțare, lipsa bazei sportive, dar și un lor subția serios după plecările mai multor jucători, cei de la ACS SR Brașov au ajuns la un acord cu Ciprian Jurubescu, președintele celor de la Colțea Brașov (Liga 4).

- Advertisement -

Jurubescu: „Sunt pregătit“

După o întâlnire care a avut loc luni seara, Jurubescu s-a înțeles cu cei din conducerea ACS SR Brașov, iar acesta va fi noul manager general al clubului. „Discuțiile cu cei de la ACS SR Brașov au fost încă din iarnă, dar atunci nu s-au concretizat. Acum, m-am gândit foarte bine că este posibil să fie o șansă unică pentru mine să conduc echipa orașului. Sunt pregătit, sunt entuziasmat și doresc să aduc toți stegarii sub același acoperiș. Voi avea un un contract de management pe cinci ani în care voi lucra benevol, fără salariu, dar cu anumite bonusuri de performanță, dar și cu o clauză de reziliere dacă echipa se va afla în obiectiv și voi fi îndepărtat. Cu siguranță vom avea o abordarea modernă. Am cerut suporterilor sa-mi aprobe ca orice plată financiară sau orice transfer să fie aprobat în Comitetul Director al clubului. În prima fază am nevoie de câteva zile să mă informez despre tot ce s-a întâmplat până acum la acest club. Îndemnul meu pentru toți stegarii este să mă contacteze și cu mare drag vor găsi în mine un interlocutor deschis. Am lucrat pentru FC Brașov în perioada 2007-2012 fără salariu, apoi am lucrat la Corona în Liga I. Am trăit și anul în care Brașovul a avut două echipe în Liga I, dar ambele au terminat pe locuri retrogradabile. Acest oraș nu este pregătit pentru mai mult decât o echipă la nivel de performanță, astfel că voi face tot posibilul ca acestă echipă să aparțină comunității , iar toți suporterii să se regăsească în ea“, a precizat Jurubescu.

Liviu Nicolae, antrenor

- Advertisement -

Ciprian Jurubescu vine la ACS SR Brașov cu antrenorul Liviu Nicolae, cel care va fi noul principal al echipei, iar Ioan Naghi va rămâne director tehnic. Liviu Nicolae și Ioan Naghi vor face o selecție printre jucătorii celor de la ACS SR Brașov și Colțea, cei mai buni urmând să joace la echipa de Liga a 3-a, iar restul vor fi lăsați să joace la Colțea, în Liga a 4-a Brașov. Jurubescu deține și o bază sportivă la Tărlungeni, astfel că echipa se va putea antrena acolo, iar meciurile oficiale se vor disputa pe Tineretului.

Gabi Stan, în conducerea clubului

O altă mutare interesantă este cooptarea lui Gabi Stan în conducerea clubului în Consiliul Director, în locul lui Florin Ghimbășan. Fostul arbitru dorește să revină în activitatea de arbitraj ca observator de arbitrii pe plan național. Reputatul antrenor brașovean a fost în ultimii ani șeful departamentului scouting de la Colțea Brașov. Toate aceste mutări vor fi oficializate după semnarea actelor.

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE