7.4 C
Braşov
AcasăMagazinIoana Ginghină, topless în lanul de lavandă

Ioana Ginghină, topless în lanul de lavandă

Ioana Ginghină a pozat topless într-un lan de lavandă. Actrița a avut grijă să nu arate mai mult decât ar fi dorit, astfel că și-a acoperit bustul cu o pălărie din paie. Artista a publicat fotografia pe rețelele de socializare, însoțită de un mesaj dedicat reprezentantelor sexului frumos. „NICIODATĂ să nu îți fie rușine de cum arăți și de cine ești. Nu contează ce zice lumea, ei nu vor fi acolo când cazi. Fii puternică, ai încredere în tine, iubește-te, fii mândră de ce ești, de cum arăți și de cine ești.
Dacă tu ai o problemă cu unul dintre aceste lucruri, rezolvă această problemă acum. Du-te la sală, la psiholog, la un curs de specializare, schimbă dieta, fă-ți un program, nu mai lasă lucrurile să vină de la sine. Ia atitudine că să te regăsești pe tine, femeia perfectă. Dumnezeu nu face greșeli! Ești perfectă!
Du-te la oglindă acum și spune-ți: Sunt frumoasă, sunt sănătoasă, sunt iubită, sunt fericită și toate dorințele mele se îndeplinesc!”, a scris Ioana Ginghină. După divorțul de actorul Alexandru Papadopol, împreună cu care are o fetiță pe nume Ruxandra, Ioana Ginghină trăiește o nouă poveste de dragoste cu un bărbat pe nume Cristi Pitulice.

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE

Blogar solidar cu boschetarul roman de pretutindeni on Primarul din Făgăraș a ”boicotat” începutul anului școlar
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
blogger most sustainable most ecologic on Ziua Limbii Române