17.5 C
Braşov
AcasăSportAnunțul făcut de turci: Denis Alibec, aproape de a semna cu Gaziantep

Anunțul făcut de turci: Denis Alibec, aproape de a semna cu Gaziantep

Denis Alibec e aproape de a lucra, din nou, sub comanda lui Marius Şumudică.Vicepreşedintele clubului Gaziantep, Muslum Ozmen, a anunţat că s-a înţeles cu Denis Alibec în privinţa transferului. În acest moment lipeste doar acordul patronului Astrei, Ioan Niculae. Șumudică a afirmat în mai multe rânduri că îl doreşte pe atacantul Astrei, iar acum e mai aproape ca nicicând de a-l aduce în Turcia.

- Advertisement -

Ademenit de turci

Anunţul a fost făcut de conducerea lui Gaziantep, care aşteaptă după Ioan Niculae: „Alibec este un jucător bun, iar noi am făcut o ofertă. Ne-am înţeles cu jucătorul, dar aşteptăm răspunsul clubului. I-am făcut o ofertă foarte bună, iar clubul nostru este unul care plăteşte salariile la timp”, a declarat Muslum Ozmen, vicepreşedintele lui Gaziantep, potrivit Milliyet. Patronul Astrei are pe masă o ofertă de 600.000 de euro şi 30% dintr-un viitor transfer pentru Denis Alibec, după ce a plătit 1 milion de euro în urmă cu câţiva ani pe vârful român.

Salariu uriaș

- Advertisement -

Dacă va ajunge la Gaziantep, Denis Alibec va încasa un salariu de 500.000 de euro, puţin sub ce oferă celălalt club din Turcia care-l doreşte, Samsunspor. „Nu prea am capul aici, dar am încercat să fac tot posibilul. Am avut câteva ocazii, dar nu mi-au ieşit aşa cum mi-aş fi dorit. (n.r.- referitor la transferul său). Sincer, şi eu ştiu la fel de multe ca voi, încă aştept să se înţeleagă cluburile între ele, mai mult nu am ce să vă zic. Vorbim de orice, sunt în discuţii cu mai multe echipe şi vedem ce se va întâmpla.
Aş vrea să plec, nu mai pot să fiu mental aici, să dau totul pe teren şi asta contează cel mai mult. Am vorbit acum cu domnul Niculae şi a zis că se mai gândeşte zilele astea”, a mărturisit Denis Alibec, imediat după înfrângerea din prima etapă cu FCSB.

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE