23.2 C
Braşov
AcasăSportSPORT FLASH

SPORT FLASH

Halep rămâne în topul celor mai bine plătite sportive

- Advertisement -

Simona Halep ocupă poziţia a patra în clasamentul celor mai bine plătite sportive în perioada 1 iunie 2019 – 1 iunie 2020, anunţat de Forbes. Lider în ierarhie este japoneza Naomi Osaka. Halep a obţinut, în intervalul luat în calcul, 10,9 milioane de dolari, sumă din care 6,9 milioane sunt premiile, iar 4 milioane bani din contractele de sponsorizare. Printre sponsorii lui Halep se numără Nike, Wilson, Hublot şi Avon. Prima poziţie în clasament este ocupată de Naomi Osaka, cu 37,4 milioane de dolari (3,4 milioane de dolari premii, 34 de milioane din contracte de sponsorizare).

Stielike a fost demis de la Tianjin Teda

Tehnicianul german Uli Stielike a fost demis de la conducerea echipei chineze Tianjin Teda. Stielike este al doilea antrenor demis de la reluarea campionatului chinez, după italianul Roberto Donadoni, care s-a despărţit de Shenzhen FC săptămâna trecută.Tianjin Teda a obţinut un singur punct în primele cinci etape ale campionatului Chinei.Stielike era antrenorul echipei chineze din septembrie 2017.

- Advertisement -

Froome şi Thomas nu participă la Turul Franţei

Echipa Ineos a anunţat lista cicliştilor săi care vor participa ediţia din acest an a Turului Franţei. Pe listă nu se află Chris Froome şi Geraint Thomas, care au câştigat competiţia de cinci ori. Geraint Thomas se va concentra pentru a câştiga Turul Italiei, iar Chris Froome pentru Turul Spaniei. Cei opt ciclişti Ineos care vor concura în Turul Franţei sunt Andrey Amador, Egan Bernal, Richard Carapaz, Jonathan Castroviejo, Michal Kwiatkowski, Luke Rowe, Pavel Sivakov şi Dylan van Baarle. Competiţia are programat startul în data de 29 august, la Nisa.

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE

Dan POPESCU COLIBASI on Românii nu mai vor copii