32.4 C
Braşov
AcasăCititoriRețeta zilei

Rețeta zilei

Bulete de carne

- Advertisement -

Ingrediente: 500 gr. pulpă de porc, pătrunjel, câteva frunze mentă, sare, piper, făină, 6 linguri ulei, o linguriţă migdale, 250 gr. orez
Mod de preparare: Se toacă carnea, se amestecă cu pătrunjelul şi frunzele de mentă tocate, sarea, piperul, migdalele date pe răzătoarea mică. Se formeaza bulete de mărimea unei prune, care se dau prin făină şi se prăjesc în ulei încins. După ce s-au rumenit puţin, se scurg de grăsime, se pun într-o cratiţă, se acoperă cu apă fierbinte şi se lasă să dea câteva clocote. Se servesc foarte fierbinţi împreună cu orez fiert.

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

Articolul precedentO carte pe zi
Articolul următorS-a întâmplat la 20 august
- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE