13 C
Braşov
AcasăCititoriRețeta zilei

Rețeta zilei

Bulete de carne

Ingrediente: 500 gr. pulpă de porc, pătrunjel, câteva frunze mentă, sare, piper, făină, 6 linguri ulei, o linguriţă migdale, 250 gr. orez
Mod de preparare: Se toacă carnea, se amestecă cu pătrunjelul şi frunzele de mentă tocate, sarea, piperul, migdalele date pe răzătoarea mică. Se formeaza bulete de mărimea unei prune, care se dau prin făină şi se prăjesc în ulei încins. După ce s-au rumenit puţin, se scurg de grăsime, se pun într-o cratiţă, se acoperă cu apă fierbinte şi se lasă să dea câteva clocote. Se servesc foarte fierbinţi împreună cu orez fiert.

Articolul precedentO carte pe zi
Articolul următorS-a întâmplat la 20 august
- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE

Blogar solidar cu boschetarul roman de pretutindeni on Primarul din Făgăraș a ”boicotat” începutul anului școlar
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
blogger most sustainable most ecologic on Ziua Limbii Române