21.3 C
Braşov
AcasăCititori(P) De ce să mai cumperi un Galaxy S9 Plus în 2020

(P) De ce să mai cumperi un Galaxy S9 Plus în 2020

Galaxy S9 și S9 Plus sunt încă telefoane bune, care merită folosite chiar și în anul 2020 datorită specificațiilor solide, ecranelor excelente și software-ului actualizat care seamănă în mare parte cu cel de pe Galaxy S20. În plus, cu siguranță sunt mai ieftine, odată cu lansarea seriei Note 20.
De fiecare dată când vedem un nou telefon Samsung, după cum am văzut și în această săptămână, este captivant și interesant. De asemenea, noul telefon este cu siguranță scump. Gama Galaxy Note 20 începe de la 4.200 lei și depășește 6.000 lei cu ușurință. Acest preț este cu siguranță mult prea mare pentru majoritatea oamenilor.
Însă odată cu fiecare lansare nouă, o idee bună și logică este să cauți un telefon model mai vechi al aceluiași brand, care va începe să beneficieze de reduceri substanțiale. De aceea, odată cu lansarea seriei Note 20, nu este o idee rea să arunci o privire în acest moment la telefoanele Samsung S9 vechi de doi ani.
De când a fost lansată, în 2018, seria Samsung Galaxy S9 a ajuns să coste chiar sub 2.500 lei, ceea ce este o diferență uriașă față de cei 4.200 lei cât costă cel mai nou telefon Samsung.
În plus, în comparație cu Galaxy S10 și S10 +, Galaxy S9 și S9 Plus nu au o tonă de diferențe practice, mare parte din îmbunătățiri fiind marginale. Seria S9 are ecrane mai mici, deși calitatea este încă excelentă. Există un procesor mai lent, mai puțină memorie, mai puțin spațiu de stocare și o durată mai scurtă de viață a bateriei, dar toate sunt relative. Ambele telefoane vor continua să facă treaba pentru tot ce au nevoie majoritatea oamenilor să facă. Galaxy S9 Plus, în special, va oferi o durată de viață excelentă a bateriei conform standardelor moderne. Camerele Galaxy S9 sunt destul de limitate, deoarece nu au nici măcar un shooter cu teleobiectiv, dar camera principală este aproape la egalitate cu Galaxy S10. Totuși, indiferent de situație, îți va lipsi camera minunată cu unghi larg a modelului S10.
În ceea ce privește restul experienței, nu vei observa o mare diferență. Galaxy S9 șiS9 Plusau hardware excelent și toate caracteristicile obișnuite ale Samsung: rezistență la apă, încărcare wireless, slot pentru card SD, jack pentru căști și calitate solidă a difuzoarelor.
Pe partea de software, lucrurile sunt aproape identice. Galaxy S9 și S9 Plus au fost actualizate la Android 10 cu One UI 2 și au aceeași interfață de bază, aplicații și funcții ca Galaxy S20. Problema aici este că aceasta a fost ultima actualizare importantă pentru seria S9 și nici măcar nu ne putem aștepta la patch-urile de securitate obișnuite în ultimii ani, acesta fiind un argument important împotriva cumpărării unui telefon care are deja doi ani.
Însă dacă vrei totuși să încerci un telefon flagship ieftin Galaxy, nu este o idee rea să îi dai o șansă unui Galaxy S9 sau unul S9 Plus. Aceste telefoane fac o mulțime de lucruri din ceea ce face Galaxy S10, costând cu câteva sute de lei mai puțin, și are de asemenea și hardware și specificații solide pentru a ține pasul cu sarcinile moderne.
În zona unui preț de 2.500 lei, acest telefon este bun, deși nu este grozav,inca merita a fi achizitionat. Dacă poți extinde puțin bugetul, poți să încerci un telefon mai nou, Galaxy S10e. Vei primi hardware mai nou, specificații mai bune și încă un an de actualizări software.
Însă în concluzie, Galaxy S9 și S9 Plus sunt telefoane care merită banii în 2020 dacă vrei un telefon nou ieftin și bun și nu ții neapărat să fii la curent cu cele mai noi trenduri și lansări. Totuși, este esențial să ții cont de faptul că aceste telefoane îmbătrânesc și sunt la „sfârșitul vieții” de actualizare software și că nu vor putea fi alături de tine prea mulți ani de acum încolo.

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE