32.4 C
Braşov
AcasăMagazinAntonia nu o suportă pe Alexia Eram?

Antonia nu o suportă pe Alexia Eram?

Antonia nu o are deloc la inimă pe fiica Andreei Esca, Alexia Eram. Spune asta într-o dezvăluire cu aer de bârfă Abi Talent, un personaj care trăiește mai mult din scandal decât din ceea ce produce pe scenă.
Scandalul continuă între Abi Talent și Alex Velea. „Regele României” cum are tupeul să-și zică personajul Abi a dat o serie de detalii importante în cele mai recente Instastory-uri. Din spusele lui, Antonia nu o suportă deloc pe Alexia Eram. Zilele trecute, Mario Fresh, iubitul Alexiei, a organizat o super petrecere de ziua lui. La eveniment nu au fost prezenți Alex Velea, Antonia sau Lino Golden. Multă lume s-a întrebat care ar motivul, iar Abi Talent i-a dat de gol.
„Se pare că Antonia nu o suportă pe Alexia Eram, nevasta lui Mario Fresh. Așa că Antonia l-a pus pe Velea să-i interzică lui Mario să o mai aducă pe Alexia Eram la studio. Deoarece Mario Fresh l-a supărat pe domnul Velea cu aceste afirmații, Golden Boy s-au certat toți între ei. Nu mă întrebați de unde știu, am visat aseară”, a scris Abi Talent la Instastory. În plus, Alex Velea și Mario Fresh nu se mai au nici la follow. Cearta nu a fost deloc una banală, iar Abi este foarte fericit că a avut dreptate când l-a avertizat pe Mario Fresh în legătură cu „tatăl lui adoptiv”. „Și în caz că credeți că sunt doar speculații, Velea și Mario s-au scos de la follow. Ți-am zis eu Mario…”, a mai scris tânărul.

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE