32.4 C
Braşov
AcasăStiri BrasovSurprize pe lista PNL pentru Consiliul Local Brașov

Surprize pe lista PNL pentru Consiliul Local Brașov

PNL a depus ieri lista de consilieri pe care îi propune pentru Consiliul Local Brașov, aceasta fiind deschisă de primarul actual, Georg Scripcaru, care candidează, de asemenea, pentru un nou mandat de edil al municipiului. Liberalii vin la Consiliul Local Brașov cu doar jumătate dintre consilierii locali pe care îi au în prezent. În schimb, PNL are câteva nume supriză pentru aceste alegeri locale, pornind de la coordonatorul UPU-SMURD, dr. Cristina Vecerdi și continuând cu membrul FDGR Werber Braun și președinte al Clubului Economic German, care a mai fost în trecut în CL Brașov. PNL a depus la Biroului Electoral Local peste 18.000 de semnături de susținere și o listă de propuneri de candidați în care se găsesc doar jumătate dintre liberalii care dețin în prezent un mandat în CL.

- Advertisement -

43 de ani, media de vârstă a candidaţilor

Pe lista liberalilor sunt câteva surprize notabile., chiar între primii zece candidaţi propuşi. Dacă nu este o supriză că lista este deschisă de actualul primar, George Scripcaru, urmat de consilierul local Adrian Oprică, aflat la al patrulea mandat, o noutate este prezenţa pe locul 3 a dr. Cristina Vecerdi. De asemenea, o prezenţă suprinzătoare este cea a fostului consilier local al FDGR Werner Braun. În rest, PNL propune la CL un grup de candidaţi noi, cu o medie de vârstă de 42 de ani, și foarte puţini dintre actualii consilieri, respectiv Adrian Oprică sau Sebastian Rusu, dar și Iulian Mara, pe o poziţie inferioară. „Cred că principalul obiectiv căruia trebuie să îi acordăm atenţia necesară în următoarea perioadă este sănătatea, care trece printr-o situaţie dificilă acum, economia care trebuie să abă un aport în această perioadă, partea educaţională – pentru că acum creşele şi grădiniţele şi şcolile sunt foarte importante acum, şi alte domenii precum cultura, componenta socială şi nu în ultimul rând, domeniul investiţional pe toate palierele, pornind de la infrastructură, mediu, economie. Tocmai în acest sens am gândit această echipă pentru Consiliul Local Braşov”, a declarat primarul George Scripcaru, prezent la Biroul Electoral Local alături preşedintele filialei judeţene PNL, Adrian Veştea.

Dr. Vecerdi: „Îmi asum răspunderea”

- Advertisement -

„Am avut o discuţie cu domnul primar şi mi-a explicat proiectele pe care le are pentru Braşov, pe termen scurt şi termen mediu. Pentru mine, acesta este un nou început. Pentru că toată viaţa mea am lucrat în folosul comunităţii cred ca pot face acum acest pas, să îmi asum răspunderea de a fi membru în Consiliul Local şi de a putea decide pentru sănătatea comunităţii noastre şi nu numai”, a declarat dr. Cristina Vecerdi.

Lista primilor 10 candidaţi ai PNL pentru Consiliul Local:

George Scripcaru
Adrian Oprică
Cristina Vecerdi
Sebastian Rusu
Werner Braun
Valentin Vătafu
Adrian Codreanu
Sebastian Băduleascu
Alexandru Stănescu
Radu Paul

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE