32.4 C
Braşov
AcasăSportMesaje de amenințare după ce au retrogradat în Serie C

Mesaje de amenințare după ce au retrogradat în Serie C

Perugia, club la care este legitimat Vlad Dragomir (21 de ani) și unde a fost împrumutat Romario Benzar (28 de ani), a retrogradat în Serie C, la capătul unui baraj dramatic cu Pescara.
Gruparea din Umbria și-a pierdut locul în Serie B la penalty-uri, după ce câștigase cu 2-1 acasă și pierduse cu același scor în deplasare.
Vlad Dragomir a fost pe teren de la începutul partidei, dar nu a putut evita retrogradarea Perugiei.
La final, fanii echipei pregătite de Massimo Oddo și-au ieșit din minți. 700 de suporteri au apărut la stadion, unde i-au înjurat și amenințat pe jucători.
Mai mult, au spânzurat patru păpuși, ca mesaj de amenințare pentru fotbaliștii care au dus echipa în Serie C. Dezamăgirea a fost uriașă, mai ales că Perugia visa, la începutul sezonului, să promoveze în Serie A.
Suporterii au aruncat mai multe sticle în parcarea stadionului. Potrivit presei din Italia, țintele principale au fost președintele Massimiliano Santopadre și pe Pietro Iemmello, unul dintre jucătorii care au ratat la penalty-uri.
Poliția a intervenit cu gaze lacrimogene și câinii din dotare, conform jurnaliștilor locali.
O fostă echipă de succes, Perugia a jucat ultima oară în Serie A în sezonul 2003/2004. De-a lungul anilor, la clubul din Umbria au jucat nume mari, precum Gennaro Gattuso, Marco Materazzi, Fabrizio Ravanelli, Fabio Grosso, Giovanni Tedesco, Ze Maria sau Oscar Cordoba.

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE