5.4 C
Braşov
AcasăSportNu e Balotelli, e Cardoso

Nu e Balotelli, e Cardoso

Chiar dacă patronul CFR-ului, Nelu Varga, visează să-i aducă la Cluj pe Nicolae Stanciu și Mario Balotelli, Dan Petrescu i-a cerut să-l transfere pe Nicolao „Mitică” Cardoso (28 de ani) de la Gaz Metan. Dan Petrescu caută înlocuitori pentru George Țucudean și Lacina Traore, iar Dumitru Cardoso, fost jucător la Napoli, este principala țintă.
Dumitru Cardoso a marcat cinci goluri pentru Gaz Metan Mediaș în acest sezon. Conform Monitorul de Cluj, Cardoso este nemulțumit de situația incertă de la Mediaș, astfel că e dispus să accepte oferta primită de la CFR.
În ultima perioadă, Gaz Metan a rămas fără majoritatea vedetelor: Marius Constantin, Sergiu Buș, Neluțu Roșu, Ely Fernandes sau Ioan Hora.
Fotbalistul cu tată român şi mamă braziliană, născut în Suedia, a captat atenţia microbiştilor români în momentul în care a semnat cu Napoli, echipă pentru care a prins doar 9 meciuri în Serie A.
În Italia, Cardoso a mai jucat sub formă de împrumut la echipele Empoli, Ternana, Cittadella, Reggina și Latina Calcio. Ultima dată, el a fost împrumutat de Napoli în Anglia, la Nottingham Forest, actuala echipă a lui Costel Pantilimon, apoi    -a îndreptat spre liga a doua a Spaniei, unde a jucat pentru Alcorcon şi Gimnastic Tarragona.
În sezonul 2010-2011, Cardoso a făcut parte din lotul lui Napoli care a înfruntat FCSB în Europa League (3-3 pe Ghencea şi 0-1 pe San Paolo). Pe 25 iulie 2019, Cardoso a semnat cu Gaz Metan.

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE

Blogar solidar cu boschetarul roman de pretutindeni on Primarul din Făgăraș a ”boicotat” începutul anului școlar
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
blogger most sustainable most ecologic on Ziua Limbii Române