4.1 C
Braşov
AcasăSportAlouini pleacă din Ștefan cel Mare

Alouini pleacă din Ștefan cel Mare

Echipa de handbal masculin Dinamo Bucureşti a anunţat, marţi, despărţirea oficială de conducătorul de joc tunisioan Kamel Alouini.
Handbalistul în vârstă de 32 de ani a jucat la Dinamo Bucureşti timp de două sezoane, iar potrivit clubului a decis să se transfere ”într-o ţară mai aproape de cea natală”.
„Kamel a fost scânteia din atacul dinamovist în ultimii doi ani, un coordonator care a ştiut să-şi pună în valoare coechipierii, dar şi să ia jocul pe cont propriu, atunci când a fost nevoie. Campion şi supercampion cu Dinamo, Kamel Alouini a impresionat şi în Liga Campionilor, unde alb-roşii au câştigat în ultimii doi ani grupa din care au făcut parte. CS Dinamo îi mulţumeşte lui Kamel Alouini pentru tot ce a realizat în tricoul alb-roşu, îi urează mult succes la noua sa echipă şi îi transmite că oricând va fi binevenit”, a transmis clubul dinamovist.
Plecarea lui Kamel Alouini nu va rămâne descoperită, susţine conducerea, fiind perfectat un nou transfer pe postul de conducător de joc şi care va fi anunţat în zilele următoare.
Dinamo Bucureşti nu a primit wild-card pentru sezonul 2020-2021 al Ligii Campionilor şi va evolua direct în faza grupelor EHF European League (fosta Cupa EHF).

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE

Blogar solidar cu boschetarul roman de pretutindeni on Primarul din Făgăraș a ”boicotat” începutul anului școlar
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
blogger most sustainable most ecologic on Ziua Limbii Române