24.1 C
Braşov
AcasăSanatateSFAT EXPRES: Vindecare, la mâna oricui

SFAT EXPRES: Vindecare, la mâna oricui

Nu este nevoie să îţi umpli corpul cu medicamente pline de chimicale, având în vedere că există metode mai sigure şi naturale de alinare a durerii. Reflexologia pretinde că fiecare punct din corpul nostru este conectat cu mâinile noastre.
Degetul mare este conectat cu plămânii şi inimă. Dacă bătăile inimii sunt galopante, freacă degetul mare şi trage-l. Bătăile inimii ar trebui să se calmeze.
Degetul arătător este conectat cu stomacul şi colonul. Pentru a scăpa de constipaţie sau de durerile abdominale, apasă-l şi freacă-l timp de un minut, înainte de a trage de el. Ar trebui să te simşi mai bine, în scurt timp.
Degetul mijlociu se află în legătură cu intestinele subţiri, cu inima, sîngele şi sistemul respirator. Ori de cîte ori te simţi ameţit, sau îţi este greaţă sau suferi de insomnie, intinde degetul mijlociu şi freacă-l.
Inelarul are o semnificaţie aparte pentru starea de spirit. Pentru a preveni depresia, doar masează degetul.
Degetul mic este relaţionat rinichilor, precum şi durerilor de gît şi de cap. Masează-l şi te vei simţi mult mai bine.
Palmele se găsesc în legătura directă cu sistemul nervos. Pentru a-ţi proteja starea ta psihică, pur şi simplu bate din palme. În acest fel, circulaţia se va îmbunătăţi, şi te vei simţi mult mai bine.

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

Articolul precedentSPORT FLASH
Articolul următorJojo dezvăluie cum a cucerit-o Paul Ipate
- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE

Domn ministru T B on Incendii de vegetație în județ