-4.3 C
Braşov
AcasăSportBecali nu vrea în ruptul capului echipă de fete

Becali nu vrea în ruptul capului echipă de fete

Echipele din Liga 1 sunt obligate de acum să dețină și o grupă de fotbal feminin pentru a primi licența, dar Gigi Becali nu este acord cu această măsură a FRF.
„Nu mă interesează 5.000 de euro, eu lupt pentru principii”. Patronul FCSB a pierdut la TAS procesul cu FRF privind înființarea unei echipe de fotbal feminin, dar nu renunță și duce cazul în instanțele din țară, în civil. „Ne luptăm până la final pentru dreptate. Dacă nu primim răspuns favorabil, înseamnă că nu avem dreptate. Noi funcționăm în România drept societăți comerciale. Nu poți să mă obligi să fac fotbal feminin, sunt societate comercială, nu poți să-mi impui pe ce să cheltui banii mei. Vedem ce zice judecătorul. Noi deja avem echipă de fotbal feminin. Am dat 5.000 de euro și am făcut echipă. Numai că pe mine nu mă interesează 5.000 de euro, eu lupt pentru principii. Eu iubesc foarte mult femeile”, a spus Gigi Becali, în cadrul emisiunii Fotbal Club, în direct la Digi Sport.
Din sezonul 2021-2022, toate echipele de fotbal din România vor fi nevoite să aibă şi formaţii de fotbal feminin, pentru a putea evolua pe prima scenă a fotbalului românesc. FRF continuă reformele în sportul rege. Fotbalul feminin a ajuns la un nivel foarte ridicat în Vest, însă în ţara noastră fenomenul e aproape inexistent.
Pentru a-l stimula, Federaţia a decis să le impună formaţiilor din Liga 1 să investească în echipele de fete. Cluburile care vor refuza să îşi facă echipe de fotbal feminin nu vor primi licenţa pentru echipa de fotbal masculin.

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE