-3.8 C
Braşov
AcasăStiri BrasovIalomiţianu şi Căncescu, de la suduieli, la o „echipă pentru Braşov”

Ialomiţianu şi Căncescu, de la suduieli, la o „echipă pentru Braşov”

Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Braşov, Aristotel Căncescu, se întoarce şi anunţă că va candida pentru Consiliul Judeţean din partea ALDE. Căncescu cocheta, până nu demult, cu PER, însă susţine că, de fapt, din 2016 este membru al ALDE şi că de atunci, nu a semnat nicio adeziune, la niciun alt partid. Căncescu vine „la pachet” în campanie, cu Gheorghe Ialomiţianu, care după o luptă cruntă cu fostul lider PNL, Aristotel Căncescu, spune că s-a îndreptat spre ALDE tocmai datorită acestuia. Deși îl cataloga acum 8-9 ani un „om fără caracter”, Ialomiţianu susţine azi că fostul preşedinte al CJ este cea mai bună variantă pentru această funcţie.

Căncescu susţine că nu a semnat nimic cu PER

La începutul anului, Aristotel Căncescu anunţa că vrea să reintre în politică alături de PER Braşov. Acum, spune că, de fapt, a vrut doar să apropie cele două partide. „Sunt membru ALDE din 2016 şi nu am mai fost membru în niciun alt partid de atunci. Datorită primarului din Râmnicu Vâlcea, domnul Gutău – pe care eu îl consider cel mai bun primar din România, care a suferit şi el ca mine şi ca alţi oameni din administraţie, m-am hotărât în iarnă să susâin această formaţiune politică (PER, n.n). Nu mi-am depus adeziunea, dar mi-am dorit să aducem cele două patide împreună”, a spus Căncescu.

Căncescu zice că nu s-a făcut numic la aeroport de când a plecat el

Căncescu spune că merită postul la CJ pentru că are în spate patru mandate de preşedinte, dintre care „unul ciuntit de DNA”. Pe de altă parte, susține că „în judeţ nu s-a făcut nimic de la plecarea“ sa. „Toate investiţiile făcute de mine sunt acum închise. Renovarea monumentelor din Braşov – aproape că îmi vine să plâng când văd că turnurile sunt închise, nu ma sunt vizitabile. Dacă vă duceţi la Agrement, unde a funcţionat un bowling, sală de fitness, un bazin de înot, un patinoar, este închis. Cei de la CJ nu au avut bunul simţ nici măcar să bage căldură pe timp de iarnă şi au crăpat ţevile acolo. (…). Am dovedit că sunt bun gospodar”, a spus Căncescu. Cât despre aeroport, Căncescu a spus cu nonţalanţă că „acolo nu s-a făcut nimic în ultimii ani” şi că totul este „o poveste electorală”. Ulterior, el și-a nuanțat declarația, spunănd că, de fapt, „nu s-a făcut nimic până în iunie”.

Ialomiţianu a uitat cum l-a făcut ,,nazist“ Căncescu

ALDE vine în aceste alegeri cu echipa Căncescu – Ialomiţianu, care odinioară făcea dueluri politice spumoase, în competiţia dintre PNL şi PD/PDL. În 2011-2012 alături de consilierul judeţean Sebastian Grapă, Aristotel Căncescu vorbea despre Ialomiţianu ca despre un „nazist”, parodiindu-l în câteva figurine din carton, alături de Emil Boc (premierul de atunci) și primarul Scripcaru. Pe seama lui Ialomiţianu și Boc a fost pusă închiderea spitalelor din Săcele şi Codlea. La rândul său, Gheorghe Ialomiţianu vorbea despre Căncescu ca despre un „om fără caracter”, care a tocat miliardele puse la dispoziţie de Guvern. Acum, vor să investească împreună, din ALDE, în viitorul Braşovului.

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE