11.9 C
Braşov
AcasăCititori4 sfaturi utile pentru decorarea casei

4 sfaturi utile pentru decorarea casei

Te afli în plină renovare a casei tale și ai rămas în pană de idei? Iată 4 sfaturi simple de la decoratori profesioniști:
1. Nu te feri de culoare. „Îmi plac culorile strălucitoare! Culorile remarcabile mă fac fericit și mă fac să zâmbesc. Încearcă să păstrezi o paletă neutră în casa ta, dar să adaugi mici accente de culoare pe elementele importante”.
2. Pune accent pe personalitatea ta. „Folosește diferite texturi și modele interesante pentru decorul casei tale. Personalitatea ta trebuie să se evidențieze în decorul ales”.
3. Casa ta trebuie să fie o sursă de inspirație. „Fie că este vorba de un birou sau un dormitor, este important să te simți inspirată în casa ta. Poți crea un fel de galerie de artă alcătuită din fotografiile care te inspiră”.
4. Amestecă elementele vechi cu cele noi. „Îmi place foarte mult să-mi decorez casa cu elemente moderne, dar nu vreau să arate ca un show-room. Vreau să fie o casă confortabilă și primitoare. De aceea este important să incluzi și piese de epocă, suveniruri sau piese vintage”.

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE

Blogar solidar cu boschetarul roman de pretutindeni on Primarul din Făgăraș a ”boicotat” începutul anului școlar
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
blogger most sustainable most ecologic on Ziua Limbii Române