14.9 C
Braşov
AcasăMagazinSFAT EXPRES: Cum să împachetezi original un cadou

SFAT EXPRES: Cum să împachetezi original un cadou

Când oferim un cadou este foarte important modul de ambalare. Acesta poate spori valoarea cadoului. Iată câteva idei pentru a ambala un cadou care să-l surprindă pe destinatar. Ai nevoie de: hârtie de cadouri, bandă adezivă, foarfeca.

- Advertisement -

Cum să împachetezi cadoul pas cu pas

Coala de hârtie se întinde pe o masa şi măsoară de cât ai nevoie din ea în funcţie de forma şi dimensiunea cadoului
Pune cadoul pe coală. Partea superioară a hârtiei se pliază astfel încât să acopere cadoul.
Taie hârtia după ce ai măsurat cât ai nevoie pentru a împacheta cadoul Acopera cadoul până la jumătate cu hârtia pentru împachetat şi lipeşte-o cu o bucată de bandă adezivă.
Ia cealaltă jumătate a colii de hârtie şi îndoaie-o peste cealaltă astfel încât să acoperi complet cadoul. Foloseşte din nou banda adezivă pentru a fixa hârtia.
Pliază marginile laterale ale colii de hârtie pentru a obţine o formă triunghiulară. Foloseşte banda adezivă pentru a lipi şi aceste bucăţi de hârtie Cadoul este acum împachetat şi bun de oferit! Pentru a-l face deosebit, poţi lega cu o funda cadoul.

Cum să împachetezi un cadou cu stil Cadou căsuţă

- Advertisement -

Dintr-o coală mare de carton poţi decupa o căsuţă. În ea vei putea pune un cadou mai mare sau o poţi umple cu prăjituri, turta dulce sau bomboane de casă.

Cadou animăluţ

Orice cutie de cadou poate deveni un animaluţ simpatic. Nu ai nevoie decât de carton, lipici şi markere. După ce ai ambalat cadoul într-o cutie obişnuită îl poţi decora sub forma unei păsări sau a unui animal, în funcţie de imaginaţie.

Cadou nucă

Vrei sa oferi o bijuterie într-un ambalaj deosebit? Alege o nucă mai mare. Desfă-o cu grijă, scoate-i miezul şi apoi pune puţin lipici pe o jumătate de nucă, presară sclipici sau paiete, pune un cartonaş pe care ataşezi bijuteria. Pune a doua jumătate de nucă şi leag-o cu o fundiţă.

Cadou personalizat

O ideee pe cât de simplă, pe atât de originală. Printează poze cu chipul celor cărora vrei să le faci cadouri.
Ambalează cadoul şi ataşază poza pe fiecare, prinzând-o cu o panglică. Va produce o surpriză plăcută.

Cadou pulover

Sigur ai pulovere pe care nu le mai porţi sau care au rămas mici copilului tău. Nu le arunca! Taie-le mânecile şi pot deveni ambalaje originale pentru o sticlă de băutură. Le coşi la fund şi le strângi cu o panglică. Simplu şi original!

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE

Domn ministru T B on Incendii de vegetație în județ
Rammstein on Războiul din Ucraina