24.1 C
Braşov
AcasăMagazinBianca Drăgușanu: Urmează a treia căsătorie!

Bianca Drăgușanu: Urmează a treia căsătorie!

Chiar dacă este hotărâtă să sufle și-n iaurt în privința unei noi căsătorii, Bianca Drăgușanu nu se teme să îmbrace pentru a treia oară rochia de mireasă. La doar câteva luni de la divorțul de Alex Bodi, cu care s-a împăcat între timp, blonda își anunță fanii că, în mod clar, va urma a treia căsătorie.
Primul soț al Biancăi a fost, după cum știe toată lumea, Victor Slav. Au divorțat în 2014, la câteva luni de la nunta ca-n povești. Mai exact, în septembrie 2013 și-au jurat iubire veșnică, însă veșnicia a durat până în martie 2014. Câțiva ani mai târziu s-au împăcat, în 2016 a venit pe lume fiica lor, Sofia Natalia, dar apoi au decis să pună punct definitiv relației lor. Pe 1 august 2019, Bianca s-a cununat civil cu Alex Bodi. După ce au amânat de mai multe ori nunta, la începutul lui 2020 au anulat și cununia civilă și l-a acuzat pe soțul ei de violență domestică. În dulcele stil clasic cu care și-au obișnuit fanii, divorțați fiind, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au împăcat și despărțit de mai multe ori. În momentul de față sunt împreună și se bucură de o vacanță luxoasă pe Coasta de Azur. Urmează a treia nuntă, este convinsă Bianca Drăgușanu, însă. Este hotărâtă să se căsătorească din nou cu Alex Bodi, imediat ce va fi posibilă o nuntă fastuoasă, fără restricții.
„Am avut doi soţi, două divorţuri, urmează a treia căsătorie. În viaţa mea se petrec atât de multe lucruri frumoase… Tot ce se întâmplă acum, se întâmplă cu un scop“, a povestit Bianca în direct, în platoul unei emisiuni TV.

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE

Domn ministru T B on Incendii de vegetație în județ