8.3 C
Braşov
AcasăSportBalint l-a luat pe Hora

Balint l-a luat pe Hora

Ioan Hora s-a întors la UTA, echipă la care a mai evoluat din 2005 până în 2008. Cotat la 450 de mii de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com, Ioan Hora a venit liber de contract la UTA, după despărţirea de Gaz Metan Mediaş.
„El vine din perspectiva unui jucător de play-off, un jucător care ştie cu ce se mănâncă performanţa. Eu mă bazez foarte mult pe valoarea lui, pe experienţa lui, dar, mai ales, pe caracterul lui. Nu o dată am punctat creteriile de selecţie pe care mă bazez. E clar că avem nevoie de un plus de valoare, dar avem nevoie şi de acest criteriu al jucătorului care ştie să se integreze rapid în grup”, a declarat antrenorul arădenilor, brașoveanul Laszlo Balint.
„E o performanţă uimitoare ce a reuşit UTA, am acceptat această provocare cu sufletul, dar şi pentru că ştiu că există în acest club oameni profesionişti care vor să facă un proiect frumos la Arad. Chiar îmi doresc să ducem această bătălie până la limita play-off-ului. E ca şi cum m-aş întoarce acasă. Aici am debutat în fotbalul mare şi îmi doresc să ofer înapoi ce am primit” , a spus Ioan Hora.
În plus, la UTA a ajuns şi fostul coleg al lui Ioan Hora de la Gaz Metan Mediaş, Neluţ Roşu. Mijlocaşul central de 27 de ani a rămas şi el liber de contract, iar acum s-a alăturat lotului nou promovatei.

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE

Blogar solidar cu boschetarul roman de pretutindeni on Primarul din Făgăraș a ”boicotat” începutul anului școlar
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
blogger most sustainable most ecologic on Ziua Limbii Române