13 C
Braşov
AcasăFara categorieZeny a împlinit 2 ani

Zeny a împlinit 2 ani

Zenaida, fiica Adelinei Pestrițu, a împlinit doi ani, iar cu această ocazie Adelina Pestrițu a ținut să transmită un mesaj pentru a afla toată lumea cât de fericită și cât de mult prețuiește fiecare clipă petrecută alături de fiica ei. „La mulți ani, dragostea noastră!!! De 2 ani viața noastră este o reală bucurie alături de tine! Să fii cea mai fericită și împlinită! Te iubim din tot sufletul”, a scris Adelina Pestrițu pe rețelele de socializare. La rândul lui, Virgil Steblea a ținut să-i reamintească fiicei sale că părinții îi vor sta mereu alături și o vor sprijini ori de câte ori va avea nevoie. „La mulți ani prințesei noastre mici! Mami și tati vor fi mereu alături de tine”, a scris Virgil Șteblea pe Instagram.
Adelina Pestrițu a anunțat încă de săptămâna trecută că îi pregătește o petrecere fiicei sale. Evenimentul va avea loc la piscină, în aer liber, iar micuța se va putea bucura de personajele Disney preferate.
„Pe 3 august Zeny împlinește 2 ani, iar anul acesta am decis să-i facem o petrecere la piscină cu copiii și personajele de Disney, Mickey și Minnie. Sunt tare curioasă cum va reacționa când își va vedea preferații la petrecerea ei”, a spus Adelina Pestrițu.

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE

Blogar solidar cu boschetarul roman de pretutindeni on Primarul din Făgăraș a ”boicotat” începutul anului școlar
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
blogger most sustainable most ecologic on Ziua Limbii Române