-1.2 C
Braşov
AcasăSportSPORT FLASH

SPORT FLASH

După Enache, pleacă și Munteanu

Încă o demisie la Petrolul Ploieşti, după ce antrenorul principal Costel Enache şi-a anunţat plecarea în urma ratării promovării în Liga 1. De data aceasta, a venit rândul secundului Cătălin Munteanu să renunţe la poziţia pe care o ocupa pe banca ploieştenilor. La finalul victoriei din deplasarea de la Mioveni, Munteanu a anunţat că va pleca, exprimându-şi regretul faţă de Petrolul Ploieşti şi de jucători pentru că nu au reuşit să acceadă în primul eşalon al fotbalului românesc. „Cred că azi am făcut un meci bun. Cred că e şi prima oară când am putut să aliniem cel mai bun prim 11. Am ieşit de pe teren cu capul sus. Până acum am jucat cu presiune, azi nu am avut nimic de pierdut. Eu o să plec după meciul de azi. Îmi pare foarte rău pentru băieţi şi pentru acest club că nu am reuşit să promovăm anul acesta”, a declarat Cătălin Munteanu, duminică, la finalul partidei dintre CS Mioveni şi Petrolul Ploieşti, scor 1-2.

Ruse a revenit cu stângul

Elena-Gabriela Ruse, locul 177 WTA, a fost învinsă, duminică, de slovena Kaja Duvan, numărul 121 mondial şi favorită 7, în turul doi al calificărilor de la Palermo Ladies Open, primul turneu oficial de după pauza cauzată de pandemia de coronavirus. Duvan s-a impus cu scorul de 2-6, 6-1, 6-2, într-o oră şi 38 de minute.
În turul doi al calificărilor joacă şi Laura Ioana Paar, locul 204 WTA, care o întâlneşte pe favorita 2, spaniola Aliona Bolsova (102 WTA).
Pe tabloul principal la Palermo sunt calificate Sorana Cîrstea, locul 75 WTA, Irina Begu, locul 81 WTA, şi Patricia Ţig, locul 85 WTA.
Premiul pentru participarea în turul doi al calificărilor este de 758 de euro şi 10 puncte. Dacă va accede în ultimul tur al calificărilor, Paar îşi va asigura 871 de euro şi 14 puncte.

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE