Supă de ficat


Ingrediente: 300 gr. ficat, 2 morcovi, 1 rădăcină pătrunjel, 75 gr. unt, 1 leg. verdeață, sare, piper, 5-6 felii piine taiate patratele
Mod de preparare: Ficatul șters cu o cârpă umedă se pune la fiert cu 2 l apă, împreună cu legumele curățite, spălate și tăiate în lung, sare si piper. Când legumele au fiert, se scoate ficatul, se lasă să se răcească, se dă prin mașina de toca tși se pune din nou să mai dea un clocot în zeama strecurată. Mod de servire Se prăjesc pătră țelele de pâine în unt și se servesc cu supă.
Autor: M.Ex.
Data: 20200120
128 accesări
La această rubrică ...
       sau
Citește și ...

Șuncă și pate în aspic



Salată de macaroane cu maioneză



Varză cu smântână



Saramură aromată cu usturoi



Bezele simple



Intro | Despre MExMobil | Ajutor
  • Răspunderea pentru conținutul și exactitatea informațiilor publicate aparține autorilor.
  • Monitorul Expres SRL nu-și asumă răspunderea pentru conținutul anunțurilor publicate de vizitatori.
MExMobil © Monitorul Expres
Powered by Yky CSM
executat în 8.9361 milisecunde