15.2 C
Braşov
AcasăNationalRA-APPS: Luni s-a împlinit termenul în care Traian Băsescu avea obligaţia de...

RA-APPS: Luni s-a împlinit termenul în care Traian Băsescu avea obligaţia de a elibera şi preda vila de protocol / Dacă nu se va da curs notificării trimise, se vor demara procedurile de evacuare

Regia Autonomă „Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat” (R.A.-A.P.P.S.) transmite, miercuri, într-un comunicat oficial, că luni a expirat termenul în care fostul preşedinte Traian Băsescu trebuia să elibereze vila de protocol, iar fostul Preşedinte al României a fost notificat de acest lucru. Regia spune că, în condiţiile în care nu se va da curs notificării în sensul eliberării reşedinţei oficiale, se vor demara procedurile de evacuare.
”Prin notificarea Regiei Autonome „Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat” (R.A.-A.P.P.S.) din data de 28.03.2022, Dlui. Traian Băsescu, beneficiarul contractului nr. 1.905/19.02.2015 având ca obiect folosinţa gratuită a imobilului- reşedinţă oficială situat în Bucureşti, Str. Gogol nr. 2, sector 1, i s-a comunicat faptul că în termenul prevăzut de lege de 60 de zile de la încetarea contractului, atât Dumnealui, cât şi membrii familiei au obligaţia de a elibera şi de a preda reşedinţa oficială.
RA-APPS precizează că în data de 23.05.2022 s-a împlinit termenul legal de 60 de zile în care Dl. Traian Băsescu avea obligaţia de a elibera şi preda imobilul situat în Bucureşti, Str. Gogol nr. 2, sector 1. Întrucât imobilul menţionat nu a fost eliberat şi predat către R.A.-A.P.P.S., fostul Preşedinte al României a fost notificat, în acest sens, prin executor judecătoresc. Precizăm faptul că, în condiţiile în care nu se va da curs notificării în sensul eliberării reşedinţei oficiale, vom demara procedurile de evacuare”
, se spune în comunicatul RAPPS.
Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat, miercuri, la ieşirea din vila de protocol, că nu s-a mutat încă pentru că nu este gata apartamentul pe care l-a achiziţionat. Fostul preşedinte Traian Băsescu a afirmat că se va muta când va fi locuibil apartamentul pe care l-a cumpărat. ”În primul rând nu am terminat de semnat contractele pentru energie electrică, apă, gaze. În al doilea rând, am comandat o mobilă, o bibliotecă, trebuie să pun şi cărţie undeva”, a afirmat Băsescu.El a mai spus că a primit ieri notificarea de la RAAPPS, în care se spune că trebuie să evacueze imobilul, şi că un executor judecătoresc se va ocupa de procedură, dar că nu i s-a dat un termen.
”Eu sper să fie o plecare civilizată, chiar dacă oamenii politici din România s-au arătat atît de laşi, au ţinut să facă legi pentru mine, după ce nu am mai avut putere politică”, a mai afirmat Băsescu.

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

1 COMENTARIU

  1. Sta foarte bine la capitolul „fupeu” ca sa clamezi:”sa fie o plecare civilizata,” presupune implit ca dupa 60 zile sa predai cheile PUNCT. Uita ca a ajuns in aceasta situatie din cauza ca a mintit de doua ori sub juramint! Explicatii puerile :”In primul rand nu am terminat de semnat contractele pentru energie electrica, apa, gaze. In al doilea rand, am comandat o mobila, o biblioteca, trebuie sa pun si cartile undeva” te muti cu chirie pina iti gasesti o casa conform standelor cu care ai fost obisnuit din nastere la Murflatlar. Imi este scirba de el si cind ma gindesc ca a condus tara zece ani!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE

Dan POPESCU COLIBASI on Românii nu mai vor copii