23.5 C
Braşov
AcasăNationalLudovic Orban: Ciucă este premier pentru că așa a vrut Iohannis!...

Ludovic Orban: Ciucă este premier pentru că așa a vrut Iohannis! El să-i ceară demisia!

Fostul lider PNL Ludovic Orban afirmă că Nicolae Ciucă este premier „pentru că așa a vrut Iohannis”, iar „dacă în urma acuzației de plagiat Ciucă nu-și dă demisia de bună-voie, cel care trebuie să-i solicite demisia este chiar Iohannis”.
„Ciucă este premier pentru că așa a vrut Iohannis. Dacă în urma acuzației de plagiat Ciucă nu-și dă demisia de bună-voie, cel care trebuie să-i solicite demisia este chiar Iohannis. Asta cu atât mai mult cu cât Iohannis s-a arătat intransigent față de plagiat”, scrie Ludovic Orban pe pagina sa de Facebook.
„«Plagiatul reprezintă furt intelectual și este inacceptabil ca, în fața unor probe concludente, persoanele acuzate să nu facă un pas în spate, după cum se întâmplă în democrații consolidate. Pentru a progresa ca societate, instituțiile abilitate trebuie să-i sancționeze drastic pe cei care își însușesc ilicit munca intelectuală a celorlalți, dar și pe aceia care facilitează acest lucru». Asta declara președintele Iohannis astă-vară. Astăzi a tăcut mâlc!”, adaugă Orban.

- Advertisement -

La noi hoții s-au cocoțat în vârful statului

Acesta afirmă că „despre ce Românie Educată poate să mai vorbească Iohannis dacă va închide ochii și nu va reacționa în niciun fel la aceste serioase acuzații care afectează inclusiv imaginea externă a României, ținând cont de ceea ce susținea la prezentarea proiectului România Educată: «La noi hoții s-au cocoțat în vârful statului și acest lucru a fost posibil și datorită toleranței prea mari a societății și a mediului universitar față de plagiat. Fiindcă plagiatul este o formă de hoție»”. Ludovic Orban spune că de la conducerea PNL nu se așteaptă la nicio reacție.
„Cât despre PSD, e ca și cum ai vorbi de funie în casa spânzuratului”, încheie Orban.

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE

Dan POPESCU COLIBASI on Românii nu mai vor copii