15.3 C
Braşov
AcasăCititoriRețeta zilei

Rețeta zilei

Crap umplut la cuptor

- Advertisement -

1,5 kg crap, 10 linguri suc de roșii,100 ml ulei, 1 kg cartofi, 200 g ciuperci tocate din conservă, broccoli, 1 tulpină de țelină, 2 cepe de mărime medie, 150 ml vin, 1 ardei,sare, piper, cimbru, 2 lămâi. Preparare: Curățăm peștele, îl crestăm, apoi îl călim în ulei. Îl scoatem din tigaie și prăjim pe rând în același ulei ciupercile, broccoli, cartofii, ardeii feliați, țelina și la sfârșit ceapa tocată mărunt. Într-o tavă punem stratul de cartofi, îl acoperim cu ceapă călită, apoi punem peștele pe care îl umplem cu ciuperci, ardei, țelină, câteva felii de lămâie și 2 linguri din ceapa călită. Condimentăm cu sare, cimbru și piper după gust, stropim totul cu 150 ml vin alb și suc de roșii. În fiecare crestătură făcută peștelui punem felii de lămâie. Totul la cuptor, acoperit cu o folie de aluminiu pentru 20 de minute, apoi încă 10-15 minute fără folie.

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

Articolul precedentO carte pe zi
Articolul următorS-a întâmplat la 7 ianuarie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE

Domn ministru T B on Incendii de vegetație în județ
Rammstein on Războiul din Ucraina