16.6 C
Braşov
AcasăStiri BrasovNoaptea dintre ani! Patru ore și jumătate de muzică și distracție...

Noaptea dintre ani! Patru ore și jumătate de muzică și distracție în Piața Sfatului

l Peste 7.000 de artificii în patru locuri din oraș, în noaptea de Revelion

- Advertisement -

Primăria Brașov le-a pregătit brașovenilor și turiștilor o petrecere în aer liber de Revelion și peste 7.000 de artificii care vor fi trase din patru locuri din oraș. Printr-un parteneriat cu Kiss FM, cei mai cunoscuți DJ din Brașov vor mixa pe scena amplasată în Piața Sfatului, într-o configurație folosită în premieră în acest loc. Pentru eveniment , Primăria a pus, în mod gratuit la dispoziția Kiss FM o suprafață de 140 mp în Piața Sfatului, în schimbul spectacolului pentru brașoveni și turiști.
Va fi montată o scenă de 12x10m, cu înălțime de 7m, cu peste 40 de efecte de lumini pe scenă și aproximativ 30 mp de ecrane led, iar grafica de eveniment va fi una spectaculoasă. Programul va începe la ora 20.00, cu două show-uri de câte o oră fiecare pregătite de doi dintre cei mai talentați DJ din Brașov – Sorin Deaconu și DJ Lexu. La ora 22.00 vor intra pe scenă Bad and Boujee, care vor rămâne alături de public inclusiv la trecerea dintre ani. Concertul celor doi, care va dura până la ora 00.30, va fi filmat cu 6 camere și o dronă și va fi transmis live pe Kiss FM și Kiss TV România.
„Anul acesta, Revelionul din Brașov se aude și se vede în toată țara. Acesta va fi transmis live pe Kiss FM și Kiss TV unde toată România va putea urmări spectacolul de muzică electronică ce se va întâmpla în Piața Sfatului începând cu orele 20.00. Vom avea DJ locali care vor încălzi atmosfera, vom avea spectacol de lumini și nelipsitele focuri de artificii. Și brașovenii din cartiere vor putea să urmărească focurile de artificii în cartierele lor, deoarece în acest an vom lansa focurile și spectacolul pirotehnic din patru zone din Brașov. Sperăm ca în contextul relaxării măsurilor privind pandemia de coronavirus, brașovenii să dea dovadă de responsabilitate și să respecte toate măsurile de siguranță“, a precizat viceprimarul Flavia Boghiu.
Dacă aprobă ISU, în municipiu vor fi, în premieră, 4 locuri de tragere a artificiilor
Dacă Inspectoratul pentru Situații de Urgență aprobă, artificiile vor fi lansate din patru locuri din oraș, pentru a fi văzute de cât mai mulți brașoveni, fiecare cu câte cinci puncte de tragere. Locurile pentru care s-a solicitat aviz pentru focurile de artificii sunt: Turnul Alb (Centrul vechi), Parc Tractorul (Tractorul), Lebedei x Graurului (Bartolomeu), piațeta Uranus (Astra).Vor fi lansate în total 7.104 artificii, câte 1.776 din fiecare dintre cele patru locuri. Potrivit contractului, în fiecare dintre locații focurile de artificii vor fi sincronizate efecte simetrice și ritm, iar durata de tragere va fi de 8 minute, cu intensitate mare, frecventa lansărilor fiind o combinație de 0.01 secunde, 0.03 secunde și până la 2 sec. Nu se știe ce se va întâmpla cu cele peste 7.000 de artificii dacă ISU nu va aproba cele 3 amplasamente în plus solicitate de Primărie.
Materiale pirotehnice folosite vor fi:
– single shots – 30 mm – categoria T1 / T2 – 440 buc, înălțime 30 – 70 metri;
– single shots – 45 mm – categoria T1 / T2 – 380 buc, înălțime 50 – 80 metri;
– candele romane – 45 mm – categoria F4 – 64 buc. înălțime 90 – 120 metri;
– one rows – categoria F3 – 68 buc. înălțime 70 – 90 metri;
– Shell 3” – categoria F4 – 320 buc. înălțime 80 metri;
– Shell 4” – categoria F4 – 360 buc. înălțime 120 metri;
– Shell 5” categoria F4 – 120 buc. înălțime 180 metri;
– Shell 6” categoria F4 – 24 buc. înălțime 220 metri.
Tipurile de efecte pirotehnice folosite sunt următoarele : mine, comete, comete cu coadă, mină cu spargere, candele romane, bombiţe, single shots; one rows, cu efecte de tip crizantemă, coroană, dalia, cascadă, coadă de cal, ghost shell, bujor cu pistil sclipitor, brocart, multibreak shells.
Paleta coloristica folosită va fi compusă din următoarele culori: roșu, albastru, verde, auriu, argintiu, mov, portocaliu.
Licitația organizată de primărie a fost câștigată de SC AFV Media Serv SRL, pentru suma de 121.500 lei fără TVA.

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE

Domn ministru T B on Incendii de vegetație în județ
Rammstein on Războiul din Ucraina