16.6 C
Braşov
AcasăCititoriRețeta zilei

Rețeta zilei

Ruladă de ciocolată

- Advertisement -

Ingrediente: 8 ouă, 100 gr. făină, 100 gr. ciocolată, 150 gr. zahăr pudră, cremă de ciocolată sau dulceaţă
Preparare: Gălbenu-şurile şi zahărul se pun într-un castron şi se bat bine cu telul 1/2 oră. Se adaugă ciocolata rasă, făina şi se mai freacă bine. Se adaugă albuşurile bătute spumă tare şi se amestecă uşor. Se toarnă compoziţia în tava unsă cu unt şi tapetată cu făină şi se coace la foc potrivit. Când prăjitura este coaptă, se răstoarnă pe un şervet sau pe o hârtie. Se unge cu crema de ciocolată sau cu dulceaţa de fructe. Puteți pune și această cremă: 3 albuşuri bătute spumă, amestecate cu 80g zahăr pudră şi vanilie se bat pe baia de apă până se fac o spumă tare. După ce se pune crema, se rulează.

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

Articolul precedentO carte pe zi
Articolul următorS-a întâmplat la 22 decembrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE

Domn ministru T B on Incendii de vegetație în județ
Rammstein on Războiul din Ucraina