15.2 C
Braşov
AcasăSportReacția lui Ionel Ganea, după ce Gabi Stan a povestit incidentul...

Reacția lui Ionel Ganea, după ce Gabi Stan a povestit incidentul din vestiarul de la FC Brașov

Invitat luni la Gsp Live, antrenorul Gabi Stan a istorisit un episod în care atacantul Ionel Ganea l-a pus la punct pe liderul vestiarului stegarilor, fostul fundaș central Dorel Purdea. Incidentul s-a întâmplat în sezonul 1994/1995, când Ganea avea 21 de ani, iar  Dorel Purdea, pe atunci căpitanul echipei, avea 31 de ani. „Eu n-am avut treabă cu Ionel, m-am înțeles foarte bine cu el. Avea 21 de ani, se pregătea foarte bine. La vârsta aia, făcea ordine în vestiar. Ăștia mai bătrâni tot vociferau, că aveau de primit niște bani. Purdea era căpitanul echipei, el era tartorul în vestiar. La un moment dat, în baie, s-a luat de ăștia tineri, că nu-și văd de treabă, că din cauza lor n-au bani pentru familie. L-a jignit pe Ganea, iar ăsta i-a tras niște pumni… deși Purdea era mai mare cu 10 ani. L-a pus la punct, de atunci am avut liniște în vestiar tot timpul! Ganea era imprevizibil în anumite momente, dar era corect”, a spus Gabi Stan la GSP Live. Peste ani, incidentul a fost confirmat chiar de Dorel Purdea. „Da, ne-am bătut. Ganea nu e băiat rău, dar are momente când nu se controlează, din prea multă pasiune. Dar ne-am împăcat. Atunci credea că le știe pe toate, de aici a pornit totul”, spunea Purdea, conform Libertatea. 

- Advertisement -

Despărțiți de Șanta

Se pare că incidentul a pornit după o ratare a lui Ganea din minutul 90 al unui joc de pe teren propriu. Purdea i-ar fi reproșat ratarea lui Ganea și i-ar fi dat o palmă peste ceafă Ganezului, care a recționat violent. Cei doi au fost despărțiți de Andrei Șanta.

Ganea: „Antrenorul meu era Nelu Naghi, nu Gabi Stan!“

- Advertisement -

Ionel Ganea a reacționat ieri și a precizat că antrenor la FC Brașov când s-a petrecut incidentul cu Purdea era Ioan Naghi.  „Gabi Stan nu era antrenorul meu atunci la FC Brașov, Nelu Naghi era. Gabi Stan a venit în iarnă la echipă. Nu aș fi stat să iau bătaie”, s-a limitat să spună Ionel Ganea la Sport.ro.  Și Ioan Naghi confirmă varianta lui Ganea. „Da, atunci când s-a petrecut incidentul dintre Ganea și Purdea eu eram antrenor la FC Brașov. Știu că i-am scos din lot și apoi i-am reprimit. Pe Ganea eu l-am adus la FC Brașov de la ICIM“, a spus Naghi, cel care peste ani avea să devină nașul  lui George Ganea, fiul lui Ionel Ganea.

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE

Dan POPESCU COLIBASI on Românii nu mai vor copii