-0.5 C
Braşov
AcasăMagazinBen Affleck, dezvăluiri despre împăcarea cu Jennifer Lopez: ”E o poveste de...

Ben Affleck, dezvăluiri despre împăcarea cu Jennifer Lopez: ”E o poveste de iubire grozavă, sunt norocos că am primit a doua șansă!”

Ben Affleck, în vârstă de 49 de ani, a vorbit despre relația pe care o are acum cu Jennifer Lopez și a dezvăluit că ”reconectarea cu aceasta este frumoasă”, potrivit Daily Mail. În cadrul unui interviu pentru WSJ Magazine, actorul a rupt tăcerea despre relația pe care o are acum cu Jennifer Lopez, la mai bine de 18 ani de la despărțire și a oferit detalii inedite despre viața lui. ”Viața mea de acum nu reflectă doar persoana care îmi doresc să fiu, ci persoana care simt cu adevărat că sunt. Nu sunt perfect, dar mă străduiesc să fiu cât mai bun. Îmi pasă, vreau să fiu onest, autentic și responsabil.”, a mărturisit actorul. Totodată, el a vorbit și despre importanța limitelor, dezvăluind că cea mai bună lecție pe care a învățat-o a fost să nu împărtășească cu lumea tot ceea ce trăiește. ”Puteți scrie despre asta, dar una dintre cele mai importante lecții pe care le-am învățat a fost că nu este înțelept să împărtășesc totul cu lumea. Știu că e mult mai confortabil să ai niște limite pe care să le respecți. Nu vreau să vorbesc despre viața mea personală la ziar. Voi exersa să fiu cumva mai rezervat.”, a mai declarat actorul. Totodată, actorul a mărturisit că se simte norocos că a primit a doua șansă, atât în plan personal, cât și în plan profesional. ”Sunt foarte norocos că am primit a doua șansă în viață. Sunt recunoscător oamenilor care mi le-au acordat. Viața e dificilă, întotdeauna se întâmplă să greșim, dar sperăm să învățăm din acele erori. Am încercat cu tărie să câștig din aceste șanse. Poate că n-am reușit mereu, însă în cele mai multe cazuri m-au ajutat să mă schimb.”, a mai mărturisit actorul.
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au reluat relația în aprilie 2021
De aproape jumătate de an, Jennifer și Ben au reluat relația pe care au rupt-o la începutul anilor 2000. La scurt timp după ce aceasta s-a despărțit de Alex Rodriguez, a fost văzută tot mai des în compania fostului ei logodnic. De atunci, cei doi sunt de nedespărțit, se consideră norocoși pentru o a doua șansă, copiii lor petrec deja timp împreună, iar prietenii apropiați au declarat că J. Lo este mai fericită ca niciodată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE