0.8 C
Braşov
AcasăMagazinCel mai bogat om din lume: Elon Musk, 6 copii din relații...

Cel mai bogat om din lume: Elon Musk, 6 copii din relații pe care le-a rupt

l X Æ A-Xii-ce înseamnă?

Despre Elon Musk se știe că este fondatorul Tesla și SpaceX, unul dintre cei mai bogați oameni ai planetei. Puțină lume cunoaște detalii despre viața privată a acestuia. Elon Musk are 6 copii din relațiile anterioare. Iată în continuare detaliile!
Elon Musk este unul dintre cei mai bogați oameni din lume și are cui să împartă averea. Asta deoarece fondatorul Tesla și SpaceX are nu mai puțin de 6 copii!

Nevada Alexander Musk

Primul copil al lui Elon Musk s-a născut în 2002, la 2 ani după ce fondatorul Tesla s-a căsătorit cu Justine Wilson, scriitoare de origine canadiană. Din păcate, micuțul a murit la doar 10 săptămâni de viață. Cauza? Sindromului morții subite a sugarului.

Gemenii Griffin și Xavier Musk

În 2004, Justine, fosta soție, i-a adus pe lume pe Griffin și Xavier Musk. Gemenii au fost concepuți prin fertilizare in vitro și au în prezent 17 ani. Nu se știu prea multe lucruri despre ei. Doar că Elon Musk și fosta sa soție împart custodia după divorț.

Tripleții Kai, Saxon și Damian Musk

Tot Justine Wilson i-a dăruit lui Musk și tripleți. Aceștia au fost concepuți la fel ca gemenii, prin fertilizare in vitro, și s-au născut în 2006. După divorțul din 2008, Elon și Justine împart custodia copiilor.

X Æ A-Xii

Pe 5 mai 2020, fosta lui parteneră, Grimes, i-a dăruit un băiețel. S-au despărțit după venirea pe lume a micuțului, dar continuă să țină legătura de dragul lui. Recent, Musk a apărut ținându-și fiul cel mic în brațe în timpul unei conferințe Zoom. Nimeni nu știe însă dacă numele celui mai mic copil al lui Musk înseamnă ceva, sau este doar o înșiruire de litere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE