6.7 C
Braşov
AcasăSportColiban și-a dat ok-ul! Călin Moldovan, instalat principal la FC Brașov

Coliban și-a dat ok-ul! Călin Moldovan, instalat principal la FC Brașov

Autor: Adi Marica

l Antrenorul care a promovat Corona în Liga a 2-a a câștigat la FRF procesul cu FC Brașov, astfel că Limoniu i-a pregătit contractul de antrenor principal

Călin Moldovan revine în forță și va fi noul antrenor al FC Brașov. Cum clubul brașovean de Liga a 2-a era oricum bun de plată după ce antrenorii și jucătorii Coronei au câștigat litigiile la FRF, s-a ajuns la această soluție. Totuși, instalarea lui Călin Moldovan ca antrenor la FC Brașov nu putea deveni certitudine până când primarul Allen Coliban nu-și dădea ok-ul.
Cum Sebastian Bădulescu a venit cu această soluție pentru stingerea litigiului, Coliban și-a dat acceptul, iar Limoniu a făcut actele. Călin Moldovan va veni la echipă cu secundul Liviu Negoiță, Andrei Șanta va rămâne antrenor cu portarii, iar Cătălin Voicu va continua ca preparator fizic. Rămâne de văzut se va întâmpla cu cei 7 jucători, Adrian Voicu, Ștefan Nicolau, Mihai Laszlo, Marius Manole, Raul Toader, Nicolae Roșu și Radu Linguraru, care au câștigat și ei procesele cu FC Brașov.

Își pierde Limoniu jobul?

Limoniu mai are de rezolvat și o altă situație specială cu Adrian Szabo. Fostul coordonator al secției de fotbal de la Corona a câștigat și el litigiul la FRF, astfel că Szabo ar trebui și el repus în drepturi. Avînd în vedere că Szabo a ocupat funcția de coordonator al secției de fotbal, funcție asimilată cu cea de președinte, rămâne de văzut dacă Mărginean își taie singur craca sau îi oferă o funcție în subordinea sa. Este de urmărit și dacă în bugetul solicitat de FC Brașov Consiliului Local sunt cuprinse și sumele de bani aferente acestor noi „veniți“. La momentul înființării „new FC Brașov“, Coliban și-a asumat „pierderi colaterale“. Cel mai probabil, Călin Moldovan va conduce astăzi primul antrenament al echipei. „Am încredere în jucători. De aia accept şi vin cu inima deschisă. Sunt convins că dacă lucrurile se vor aşeza vom reuşi să scoatem echipa din impasul în care se află“, a spus Călin Moldovan, care ieri a asistat la amicalul lui FC Brașov cu CS U Albă Iulia (Liga 4), încheiat cu un scor rușinos, 3-4!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE