-2.1 C
Braşov
AcasăSportDaciana Hosu și Sorina Tîrcă merg la Mondialul din Spania

Daciana Hosu și Sorina Tîrcă merg la Mondialul din Spania

l Selecționerul Adi Vasile a anunțat  lista celor 21 de sportive care ne vor reprezenta țara în cadrul turneului final din Spania care va debuta la începutul lunii viitoare

Echipa națională de handbal feminin a României va aborda Campionatul Mondial din luna decembrie fără Cristina Neagu. România va merge fără cea mai bună jucătoare la primul turneu final mondial cu 32 de echipe la start. Cristina Neagu a luat o pauză de la prima reprezentativă după Jocurile Olimpice. Cea mai bună handbalistă a României a hotărât să se retragă temporar din echipa națională și să se concentreze exclusiv asupra activității de la CSM București. Antrenorul va putea, în schimb, să se bazeze pe pivotul Crina Pintea, care a revenit pe teren după o accidentare serioasă. În lotul pentru Mondiale se află și două handbaliste brașovence: Sorina Tîrcă și Daciana Hosu.  Începând cu data de 23 noiembrie, „tricolorele” vor desfășura o acțiune centralizată la București, înaintea deplasării în Spania. România a fost distribuită în grupa C, cu reprezentativele Norvegiei, Kazakhstan şi Iran, la Castello. 

Horațiu Pașca a convocat 4 handbaliste de la Corona Brașov

Altfel, patru handbaliste de la CSM Corona Brașov au fost convocate de selecționerul Horaţiu Pașca la lotul național de tineret, pentru un stagiu de pregătire care va avea loc la Mioveni, cantonament ce va include patru jocuri amicale cu Spania și Germania. Raluca Rădoi, Sarah Darie, Carla Lăcătuș și Cristina Iordachi vor participa, începând cu 26 noiembrie, la cantonamentul organizat de Federația Română de Handbal la Mioveni. Acțiunea va include patru jocuri amicale, cu echipele Spaniei (26 și 27 noiembrie) și Germaniei (3 și 4 decembrie).

Lotul României pentru Campionatul Mondial din Spania

Portari: Iulia Dumanska, Daciana Hosu, Diana Ciucă
Jucătoare de câmp: Bianca Bazaliu, Oana Borş, Nicoleta Dincă, Alexandra Dindiligan, Bianca Harabagiu, Alina Ilie, Cristina Laslo, Laura Moisă, Lorena Ostase, Crina Pintea, Anca Polocoşer, Andreea Popa, Andreea Rotaru, Ana Maria Savu, Alexandra Subţirică, Ana Maria Tănăsie, Sorina Tîrcă şi Mădălina Zamfirescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE