-2.6 C
Braşov
AcasăSportFRF sare în ajutorul echipelor

FRF sare în ajutorul echipelor

l Cluburile gazdă beneficiază de 15 minute în plus, un total de 30, pentru a putea asigura asistența medicală la meciul pe care îl organizează

Comitetul Executiv al FRF a decis ca de acum, arbitrii vor trebui să aștepte 30 de minute de la ora de start a partidei, nu 15, cum era până acum, în cazul în care clubul organizator are probleme în a asigura asistența medicală. Noua regulă este valabilă doar până la finalul sezonului aflat în desfășurare. ”Aprobă modificarea ROAF art. 14 alin. 2 din ROAF exclusiv până la finalul sezonului 2021/2022 în sensul creșterii termenului acordat pentru asigurarea asistenței medicale de la 15 la 30 de minute. Aceeași prevedere va fi aplicabilă și pentru ROC Fotbal în sală.
Textul art. 14 alin. 2 din ROAF urmând a fi următorul:
Dacă una din echipe, ambele echipe sau asistența medicală se prezintă la teren după ce arbitrul a fluierat sfârșitul jocului, respectiv după timpul regulamentar de 15 minute, respectiv 30 de minute în cazul asistenței medicale, se vor aplica sancțiuni regulamentare. În toate cazurile, arbitrul jocului va cronometra perioada de 15 sau 30 de minute, după caz, în prezența sau cu înștiințarea expresă a delegatului de joc sau oficialului responsabil de turneu, dacă este cazul, și a delegaților celor două echipe și va anunța și arăta expirarea termenului mai sus menționat, conform cronometrului deținut.
Prezenta modificare este valabilă doar până la finalul sezonului 2021/2022”, este decizia Comitetului Executiv al FRF.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE