-4.3 C
Braşov
AcasăSportACS SR Brașov – Sepsi II 2-0 / Robert Elek: „Cel mai...

ACS SR Brașov – Sepsi II 2-0 / Robert Elek: „Cel mai bun meci“. Sandu Andrași, reacție plină de fair -play

Autor: Adi MARICA

l Antrenorul brașovenilor este încântat de jocul prestat în prima etapă a returului din C5
l „E cel mai bun joc al nostru din acest campionat. Peste jocul de poveste din Cupa României cu FC Brașov! “, spune Elek
l Sandu Andrași a admis că victoria celor de la ACS SR Brașov este pe deplin meritată

ACS SR Brașov a început returul din C5 cu o victorie importantă în fața celor de la Sepsi OSK II, scor 2-0 cu golurile marcate de Răchișan și Dedu. Pe lângă cele trei puncte obținute în jocul cu una dintre cele mai bune echipe din această serie, brașovenii au arătat ca o echipă.


Secretul victoriei

Antrenorul Robert Elek este încântat de evoluția jucătorilor săi în meciul cu Sepsi OSK 2.
Tehnicianul brașovean consideră că cel mai important lucru este că jucătorii și-au regăsit bucuria de a juca fotbal. „E cel mai bun joc al nostru din acest campionat. Peste jocul de poveste din Cupa României cu FC Brașov! Le-am spus băieților înaintea jocului să nu-și mai reproșeze nimic în teren, să fie uniți, iar la final să iasă cu capul sus de pe teren. Toți jucătorii au jucat bine și a ieșit tot ce am lucrat la antrenamente. Și cel mai important lucru din acest meci este că jucătorii și-au regăsit bucuria și plăcerea de a juca fotbal. Indiferent ce se va întâmpla în continuare eu sunt mândru de acești jucători. Eu sper să fie un nou început și să arătăm din ce în ce mai bine. Fizic eu spun că arătăm mai bine, astfel că echipa se poate exprima mai bine “, a spus Robert Elek.


Sandu Andrași, fair-play după înfrângerea cu ACS SR Brașov

De cealaltă parte, Sandu Andrași, antrenorul lui Sepsi OSK 2, a avut o reacție plină de fair-play. „Am jucat foarte, foarte slab. Eu i-am avertizat pe jucători că cei de la Brașov, în ciuda tuturor problemelor, vor juca cu multă determinare și ambiție. Victoria celor de la ACS SR Brașov este pe deplin meritată și merită toate felicitările. La pauză, eram mulțumit cu un egal la modul în care s-a jucat. Sper ca acest eșec să-i trezească pe jucătorii mei. Dacă vor să facă pasul mai sus, trebuie să arate cu totul altceva“, a spus Sandu Andrași. În cadrul etapei a 11-a, a doua a returului, ACS SR Brașov va juca vineri, la Rășinari, cu FC Hermannstadt II, iar Sepsi OSK 2 va juca pe teren propriu cu ACS Kids Tâmpa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE