-2.6 C
Braşov
AcasăCititori(P) Meșterii PEFOC construiesc șeminee cu pasiune de peste 20 de ani...

(P) Meșterii PEFOC construiesc șeminee cu pasiune de peste 20 de ani și nu se vor opri aici!

Revenirea acasă după ore întregi petrecute la lucru, direct în căldura naturală emanată de un șemineu fermecător, devine o experiență greu de explicat în cuvinte. O asemenea senzație merită trăită pe propria piele mai ales că, acum ea poate deveni realitate pentru fiecare român, indiferent de preferințe sau buget!

Orice lucru trainic și bun se face cu oameni de calitate. Credem cu adevărat în această deviză și căutăm mereu noi oportunități de dezvoltare profesională, la nivel individual, dar și pentru echipă, prin participarea constantă la diverse cursuri acreditate, pregătiri și traininguri certificate în domeniul nostru principal (construcția, montajul și distribuția de soluții de încălzire alternativă), dar și în cele conexe activității companiei noastre.

Așadar, achiziționează-ți la un preț corect, un semineu ieftin sau o soluție premium de încălzire de la meșterii PEFOC! Aceștia propun o gamă variată de șeminee și sobe pe lemne, nenumărate modele de șemineu pe gaz, pe lemne sau peleți, sobe din fontă, din oțel sau căptușite cu șamotă. Acum poți avea în locuință, atât confortul sporit, cât și un element decorativ de calitate premium, montat de o echipă de profesioniști desăvârșiți.

Misiunea echipei PEFOC derivă din dorința de a oferi clienților săi, zi de zi, soluții alternative de încălzire, perfect adaptate pentru fiecare client în parte, soluții livrate cu profesionalism și calitate, oriunde în țară. Și poate și pentru că suntem o companie cu bazele în Sibiu, seriozitatea, promptitudinea și munca cinstită sunt atuurile noastre importante prin care încercăm să ne diferențiem pe piața de profil din România – și nu o spunem doar noi, ci și miile de clienți mulțumiți de produsele și servicile noastre.

Mereu vom pune accentul pe calitate în detrimentul cantității sau al profitului rapid, obținut prin oferirea de servicii sau produse îndoielnice din punct de vedere calitativ. Întreaga echipă lucrează cu implicare și devotament în întreg procesul de selecție, montaj și distribuție, pentru a-ți livra conform și la timp, produsul ales de tine: (șemineu tradițional, șemineu centrală, sobă șemineu, semineu decorativ, focare, hornuri și coșuri de fum profesionale), împreună cu toate materialele specializate și accesoriile necesare unui proiect de succes.

Secretul lucrului bine făcut constă în personal bine instruit din punct de vedere tehnologic care, datorită experienței dobândite de-a lungul a mii de proiecte livrate cu succes și cu ajutorul unor echipamente profesioniste, sunt focusați pe respectarea cu strictețe a parametrilor de funcționare și siguranță.

Din punct de vedere logistic, suntem pregătiți oricând pentru a livra calitate în întreaga țară, prin rețeaua națională proprie de distribuitori, parteneri și meseriași, aceștia fiind montatori cu experiență care vor reuși să-ți livreze orice tip de șemineu pe lemne, pe gaz sau orice model de termosemineu.

Magazinul on-line pefoc.ro asigură din stocul propriu, peste 9000 de produse și accesorii de calitate, importate de la producători cu prestigiu european, care au trecut testul timpului și al experienței pozitive în materie de soluții de încălzire premium. Satisfacția clienților este crucială, tocmai de aceea, echipa noastră este foarte bine organizată, fiecare membru al acesteia știind exact ce trebuie făcut. De la recepție, transport și până la montajul efectiv al produsului final, noi facem tot, tu pui pe foc!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE