-0.1 C
Braşov
AcasăSport„Coliban a ales calul prost“: Ionel Ganea îl distruge pe Ioan Mărginean

„Coliban a ales calul prost“: Ionel Ganea îl distruge pe Ioan Mărginean

Autor: Adi MARICA

l Brașoveanul Ionel Ganea a lansat un atac virulent la adresa lui Ioan Mărginean pe care nu vrea să îl mai vadă la FC Brașov
l „Sfatul meu pentru Coliban este să-i dea viteză lui Mărginean și asta cât mai repede până nu duce clubul în faliment!“, spune Ionel Ganea

Fostul mare internațional  Ionel Ganea e extrem de nemulțumit de situația de la FC Brașov, dar mai ales de modul în care este condus clubul. „Eu mă bucur că FC Brașov a revenit în circuitul fotbalistic, chiar dacă acum este doar în Liga 2. Cred că primarul Brașovului, Allen Coliban, a fost bine intenționat cu acest proiect, însă a ales calul prost când l-a adus pe Mărginean președinte. CV-ul acestuia nu- l recomandă cu nimic pentru a conduce un club de talia lui FC Brașov. Pe unde a fost, Electroputere, Albă Iulia, U Cluj sau Petrolul, aceste echipe au fost distruse, iar unele dintre acestea au fost nevoite să o ia de la zero. Eu îl cunosc foarte bine pe Limoniu de pe vremea în care am fost la U Cluj. Eu am preluat echipa de pe ultimul loc în Liga I și am salvat-o de la retrogradare. A venit Mărginean ca administrator special și m-a dat afară! Sfatul meu pentru Coliban este să-i dea viteză lui Mărginean și asta cât mai repede până nu duce în faliment și pe FC Brașov! El nu ține cont de nimeni și nimic! “, a spus Ionel Ganea.

Mărginean: „Am crezut că suntem prieteni!“

Președintele lui FC Brașov nu a dorit să-i răspundă lui Ganea, precizând doar că „să-i dea Dumnezeu sănătate lui Ganea. Îl respect pentru că a fost un mare fotbalist. Chiar am crezut că suntem prieteni!“.

FC Brașov trebuie condus de brașoveni

Fostul internațional consideră că în Brașov sunt destui oameni care se pricep la fotbal și pot conduce un club de talia lui FC Brașov. „Acest proiect de la FC Brașov trebuie condus de oameni de fotbal brașoveni, oameni care pun suflet și care știu ce înseamnă cu adevărat acest club de tradiție care a dus faima Brașovului și peste hotare. Toate cluburile brașovene ar trebui să pună umărul pentru sprijinirea lui FC Brașov. Trebuie lăsate orgoliile deoparte și sunt convins că la Brașov se poate crea cu adevărat o emulație în jurul echipei“, a spus Ionel Ganea, care, din această vară, este liber de contract după despărțirea de Dunărea Călărași unde a ocupat funcția de director tehnic. „Acum sunt acasă și mă judec cu cei de la Călărași. Sunt liber și aștept oferte “.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE