3.1 C
Braşov
AcasăCititoriRețeta zilei

Rețeta zilei

Sos olandez (rapid)

Ingrediente:
1 buc gălbenuș de ou (35 grame); 1 linguriță apă (5 grame);1 linguriță zeamă de lămâie (5 grame);1 praf sare (cât prinzi cu 3 degete); 112 grame unt; opțional piper cayenne
Preparare: combinam gălbenușul, apa, zeama de lămâie și sarea într-un recipient în care abia intră un blender de mână (vertical) și amestecăm.Se topește untul într-o tigaie până face bule fără să-l ardem.Pornim mixerul în recipientul care conține amestecul de mai sus și adăugăm untul topit puțin câte puțin astfel încât să obținem un sos gros similar maionezei. Se recomandă servirea imediată sau păstrarea la cald, nu mai mult de 2 ore.

Articolul precedentO carte pe zi
Articolul următorS-a întâmplat la 14 octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE