4.6 C
Braşov
AcasăSportCristiano Bergodi a început munca la Sepsi OSK

Cristiano Bergodi a început munca la Sepsi OSK

Autor: Adi MARICA

l Antrenorul italian Cristiano Bergodi a fost prezentat oficial, ieri, la Sepsi OSK, după care a condus primul antrenament

Cristiano Bergodi a fost prezentat oficial, luni dimineață, în funcția de antrenor principal al echipei Sepsi OSK, cu care a semnat un contract valabil până la finalul sezonului, cu opțiune de prelungire pentru încă un an. Italianul i-a luat locul lui Leo Grozavu. Patronul Laszlo Dioszegi a recunoscut că înainte să ajungă la un acord cu Cristiano Bergodi a purtat negocieri și cu Ladislau Boloni și Constantin Gâlcă.
„Este o zi importantă a clubului nostru. În acest moment avem o problemă mare cu punctele, dar sperăm ca, de acum încolo, o să adunăm puncte și vom reveni acolo unde ne este locul: în primele șase locuri. Acesta este obiectivul nostru. Timp de o săptămână am analizat o listă cu antrenori. Am discutat cu Boloni și Gâlcă, dar nu am ajuns la un acord. Am ajuns la varianta Bergodi, un antrenor care a lucrat la mai multe echipe din România. Avem încredere totală în el. Pot doar să-i spun: bine ai venit, Cristiano Bergodi!”, a spus Laszlo Dioszegi. Directorul general al lui Sepsi OSK, Attila Hadnagy, este cel care a demarat discuțiile cu Bergodi. „S-a terminat un ciclu frumos în care am scris istorie. L-am ales pe Mister Bergodi, avem mare încredere în el și are toată susținerea noastră pentru a ne atinge obiectivul”, a spus Hadnagy. „Cred că am făcut o alegere bună, Bergodi este un antrenor cu mare experiență și cu rezultate bune în campionatul nostru. Pornim la un nou drum cu un nou antrenor și cu un stadion nou”, a spus și managerul Cornel Șfaițer. Cristiano Bergodi este încântat de proiectul Sepsi OSK. „Vreau să mulțumesc șefilor clubului că m-au ales pe mine antrenor. Revin cu plăcere în România. Știu că Sepsi OSK este un club serios, care în fiecare an a crescut frumos. Chiar dacă acum suntem departe de primele locuri, eu cred în potențialul echipei să putem ajunge în play-off. Campionatul este lung. Negocierile au durat foarte puțin, am vorbit cu Hadnagy și în două zile am semnat. Trebuie îmbunătățite câteva lucruri, dar timpul este scurt, iar sâmbătă avem meciul cu FC Voluntari pe care trebuie să-l câștigăm”, a spus Bergodi, care a și condus primul antrenament al echipei. Primul meci oficial al lui Bergodi la Sepsi este programat sâmbătă, de la ora 17:30, cu FC Voluntari, ocazie cu care va fi inaugurat și noul stadion al covăsnenilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE