6.4 C
Braşov
AcasăMagazinJamie Lee Curtis, despre intervențiile estetice la care a apelat în tinerețe...

Jamie Lee Curtis, despre intervențiile estetice la care a apelat în tinerețe și de ce este împotriva lor

Jamie Lee Curtis a vorbit într-un interviu despre intervențiile estetice la care a apelat în tinerețe și cum acestea nu i-au adus rezultatul dorit, ci mai degrabă o dependență de analgezice, relatează Daily Mail. Actrița din “True Lies”, acum în vârstă de 62 de ani, a apelat la botox și liposucție la începutul anilor 2000, însă, în ciuda acestei decizii, Jamie Lee Curtis crede că obsesia de a te supune la intervenții cu scop estetic “șterge generații de frumusețe”. Într-un interviu pentru revista americană “Fast Company” a spus că aprobarea tinerilor să apeleze la intervenții estetice este ca și cum “ai da o drujba unui copil”, iar “odată ce ți-ai distrus fata nu mai poți da înapoi” .Reticența ei în fata intervențiilor chirugicale plastice vine după s-a luptat cu dependența de analgezice și alcool ca urmare a unei intervenții nereușite la ochi pe care și-a făcut-o după ce un cameraman i-a spus că are “ ochii umflați”. “Eram atât de rușinată și jenată, încât după acel film am apelat la o operație plastică pentru a înlătură aspectul “pufos” al ochilor”, a mărturisit ea într-un interviu pentru Variety în 2019. “Am încercat chirurgia plastică și nu a funcționat. M-a făcut dependentă de Vicodin. Acum s-au împlinit 22 de ani de sobritetate”, a mărturisit Jamie Lee Curtis.
Totodată, în cadrul interviului, Jamie Lee Curtis a vorbit și despre pericolul pe care îl reprezintă rețelele sociale și efectul pe care îl au asupra noilor generații de tineri care trăiesc cu filtrele și o promovare constantă a perfecțiunii.
„Tendința actuală de a apela la fillere și alte intervenții și obsesia pentru filtrele care ne schimbă aspectul pe Zoom distruge generații întregi de frumusețe. Folosesc social media pentru a vinde lucruri și pentru a atrage atenția asupra lucrurilor de care îmi pasă. Atât. Restul este cancer. Nu am citit niciodată un comentariu.” a spus actrița din “Freaky Friday”. „De asemenea, este foarte periculos. Este ca și cum ai da o drujba unui copil mic. Pur și simplu nu cunoaștem efectul longitudinal, mental, spiritual și fizic pe care îl poate avea asupra unei generații de tineri care sunt în agonie din cauza rețelelor sociale, din cauza comparațiilor cu ceilalți. Toți cei care suntem în vârstă știm că totul este o minciună. Este un pericol real pentru tineri.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE