11.1 C
Braşov
AcasăMagazinFrumoasele din seria Bond: Cine au fost de-a lungul anilor cuceritoarele fete...

Frumoasele din seria Bond: Cine au fost de-a lungul anilor cuceritoarele fete Bond din franciza cu cel mai cunoscut spion (3)

l 007, un agent cu licență pentru a iubi

007 nu este doar cel mai cunoscut spion de pe marile ecrane, dar și agentul cu licență pentru a iubi. James Bond a avut de-a lungul anilor la brațul său unele dintre cele mai frumoase femei din lume, puternice și provocatoare. Au fost doar șase actori care l-au jucat pe Bond până acum și toți au avut ca partenere probabil cele mai cuceritoare dive din anii respectivi. Monica Belucci, Jane Seymour, Ursula Andress, Halle Berry, Eva Green sunt doar câteva dintre celebrele Bond Girls. În continuare, a treia galerie a fetelor Bond (și ultima) care au încântat privirile cinefililor.

Olga Kurylenko

A jucat-o pe Camille Montes, în Quantum of Solace, după ce a învins-o la probe pe Gal Gadot. În film, este Camille Montes, agentă a serviciului secret bolivian și i se alătură lui Bond pentru a răzbuna moartea părinților ei.

Gemma Arterton

În Quantum of Solace, agentul serviciului secret britanic Strawberry Fields încearcă să-l împiedice pe James Bond (Daniel Craig) să-și îndeplinească misiunea, dar va fi cucerită de personalitatea și farmecul său. Personajul lui Arterton devine în cele din urmă ținta dușmanilor lui Bond.

Monica Bellucci

Datorită ei fetele Bond au fost numite „femei Bond”. Superbă, dar apropiată ca vârstă de agentul 007, Monica a spart tiparele stabilite în atâția ani de James Bond și a uimit cu frumusețea ei încântătoare. Monica a jucat în „Spectre” rolul Luciei alături de Daniel Craig.

Ana de Armas

Ana de Armas este cea mai nouă Bond Girl. Actrița cubaneză joacă în No Time To Die, cel mai recent film cu agentul 007 și ultimul în care Daniel Craig mai apare în rolul James Bond.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE