11.1 C
Braşov
AcasăSportCălin Moldovan devine favorit: FC Brașov, fără antrenor principal

Călin Moldovan devine favorit: FC Brașov, fără antrenor principal

Autor: Adi MARICA

l Telenovela numirii unui antrenor la gruparea brașoveană continuă
l FC Brașov va juca vineri un meci amical cu Sepsi OSK

FC Brașov n-a găsit, încă, antrenor principal, după despărțirea de  Ilie Stan. Deocamdată, echipa este pregătită de către Andrei Șanta, Romeo Surdu și Casian Maghici. După ce luni, Mărginean l-a demis pe Ilie Stan și anunța că în cel mai scurt timp echipa va avea antrenor, negocierile cu diverși antrenori nu s-au finalizat din diferite motive. „Noi vrem să aducem un antrenor pe modelul nostru. Vreau să plec și eu fericit de la stadion după meciuri“, anunța, la începutul săptămânii, Ioan Mărginean.

Călin Moldovan, depinde de Coliban

La meciul de ieri, „Limoniu“ a stat la oficială alături de Cătălin Voicu, fostul preparator fizic al Coronei. Ar putea fi un semn că revenirea lui Călin Moldovan ar fi agreată de șefii clubului brașovean. În cazul în care Coliban își dă acordul, Moldovan va prelua echipa. Mărginean l-a dorit antrenor pe Vergil Andronache, însă președintele clubului ar fi fost convins să renunțe la această pistă. Mărginean a primit și alte propuneri interesante printre care Corneliu Papură, fostul antrenor al celor de la U Craiova.

Și-au refăcut moralul cu juniorii

La doar o zi după scandalul cu Ilie Stan la stadion, FC Brașov a avut programat ieri, pe Tineretului, un meci în „familie” cu o echipă formată din juniorii U16, U 17 și U19 ai clubului (antrenori Laurian Păun și Rareș Forika). Meciul a fost la discreția seniorilor care au marcat la foc automat, scor 12-0 (3-0). Lascu (11), Azzouzi (12), Horia Popa (37), Mihalcea (60), Codrea (61, 78, 82), Iurcu (64), Gherghe (68), Negrean (70, 77) și V. Constantin (90) au fost marcatorii acestui joc – test. Andrei Șanta, Romeo Surdu și Casian Maghici au început meciul cu: Mutu (30 Cezar Lungu) – Sburlea (30 Burlacu) , Motroc, Sabău, Dumbravă (30 Cîrstean) – Roșu, Leonte, Lascu – H. Popa, Azzouzi, Mitroi. În partea secundă au jucat: Cezar Lungu (60 Gârniță) – Burlacu (62 Drăgoi) , Gherghe, Fustar, Cîrstean (62 Panait) – Iorga, V. Constantin- Mihalcea, Iurcu, Negrean – Codrea.

Fustar a prins 45 de minute

În meciul test de ieri cu juniorii a fost folosit și fundașul croat Ivan Fustar.  Croatul a semnat la începutul lunii septembrie un contract cu FC Brașov, deși fotbalistul nu a fost dorit de antrenorul Ilie Stan. Cum Ilie Stan a fost demis, Fustar a fost chemat marți la antrenament, iar ieri a fost folosit 45 de minute în partea secundă. Fustar este un fotbalist în care Mărginean crede foarte mult, motiv pentru care i-a și oferit un contract de top la FC Brașov.

Amical tare cu Sepsi OSK

Profitând de pauza competițională, cei de la FC Brașov au parafat un meci amical cu Sepsi OSK 1. Meciul se va disputa vineri, de la ora 11.00, pe terenul de antrenament de lângă noua arenă a celor de la Sepsi, care va fi inaugurată săptămâna viitoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE