-1.7 C
Braşov
AcasăMagazinDupă ”era” Craig: Cum sunt aleși actorii din filmele cu James...

După ”era” Craig: Cum sunt aleși actorii din filmele cu James Bond?

l Cine va fi următorul 007?

“Era” Daniel Craig în rolul lui James Bond s-a încheiat oficial cu filmul “No Time To Die”, dar aventurile Agentului 007 nu se vor termina curând, motiv pentru care, pe buzele tuturor este întrebarea: Cine este următorul James Bond?
În ultimele luni s-au vehiculat mai multe nume, preferații find Tom Hardy și Idris Elba. Până la anunțul oficial, directorul de casting al francizei, care lucrează la aceste producții încă din 1995, a povestit pentru metro.co.uk despre cum se aleg actorii din seria James Bond, inclusiv protagonistul care intră în pielea lui 007.
“Încep prin a citi scenariul de câteva ori pentru a-i vedea dedesubturile și ceea ce se cere. Pătrund apoi în cele mai mici cotloane ale minții mele să observ ce mă inspiră și să mă gândesc la persoana potrivită. Dacă nu am soluții imediate și evidente, merg și caut oameni. Aceasta a fost cea mai mare bucurie pentru mine când vine vorba de filmele Bond: am avut libertatea de a merge oriunde vreau. Dacă filmăm în Germania, voi căuta acolo, iar dacă cred că e o idee bună să merg la Paris pentru a căuta rolurile principale feminine, atunci mă duc în Paris. Întâlnim foarte mulți oameni, dar alegerea finală se dă între două-trei persoane pentru un rol”, a explicat Debbie Williams, directoare de casting, despre cum caută actorii potriviți pentru rolurile din seria James Bond. Fiecare persoană care trece de teste și ajunge în faza finală se întâlnește cu șefii cei mari, pentru o întrevedere față în față, indiferent despre cine este vorba și ce rol joacă. “Audițiile se desfășoară în cea mai mare discreție”, explică Debbie. “Castingurile sunt diferite de orice alte filme pentru care am lucrat, în sensul că niciodată nu le dăm actorilor să citească la teste scenariul care va fi folosit cu adevărat pe platouri. Folosim scenarii vechi și le dăm să interpreteze scene similare.”
În ceea ce-l privește pe Daniel Craig și momentul în care acesta l-a înlocuit pe Pierce Brosnan, Williams a povestit că producătoarea Barbara Broccoli îl avea deja în minte pe cel care a ajuns să fie protagonistul următoarelor cinci filme din serie. Deși directoarea de casting nu a divulgat nimic despre cine va prelua rolul de la Daniel Craig, a transmis că trebuie să fie foarte carismatic și pregătit să i se schimbe viața pentru totdeauna. “Nu toată lumea vrea acest gen de celebritate. Cred că trebuie să fii dotat cu un anumit tip de modestie și să îți dai seama pe cine înlocuiești”, a mai adăugat aceasta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE