-0.3 C
Braşov
AcasăCititori(P) Profită de reducerile de Black Friday 2021 și cumpără produse Alfaparf

(P) Profită de reducerile de Black Friday 2021 și cumpără produse Alfaparf

Cu siguranță aveți acasă o mulțime de produse pentru păr care îi susțin frumusețea. Folosiți un șampon și un balsam de calitate, o dată pe săptămână faceți o mască și îl protejați de căldură și soare cu spray-uri speciale…Dar există și alte produse pe care părul le va aprecia, și anume seruri pentru îngrijirea părului. Și profitați acum de Oferte Black Friday Romania 2021 pentru că veți putea găsi serurile minune. Dar ce sunt?

Descoperiți puterea serurilor de păr

Serul de păr este un supliment complex de care părul se va îndrăgosti rapid. Principalul său avantaj este concentrația ridicată de ingrediente active, care netezesc efectiv părul, îl înmoaie la atingere și îl protejează de influențele externe ale mediului. Toată ziua, părul va fi moale, sănătos și strălucitor. Alfaparf este brandul care vă poate oferi astfel de seruri. Doriți un ser de păr, dar nu știți cum să îl includeți în rutina dvs. de îngrijire a părului? Nu l-ați folosit niciodată și nu sunteți sigură cum funcționează? În articolul nostru veți afla toate informațiile importante.

Ce este mai exact serul de păr?

Nu confundați niciodată acest ajutor la îndemână cu uleiul de păr, deși are și o compoziție lichidă. Serul de păr este un produs pe bază de silicon conceput pentru a acoperi întreaga suprafață a părului. Poate oferi strălucire naturală, moliciune și hidratare și îl poate proteja de poluare. Poate fi folosit atât pe părul uscat, cât și pe cel umed, în funcție de tipul de ser. Puteți cumpăra tot felul de seruri, dintre care unele sunt potrivite pentru părul uscat, deteriorat sau dur, în timp ce există și seruri mai ușoare, neimpovărătoare, pentru părul gras sau fin. Cheia pentru a profita la maximum de serul de păr este să învățați cum să îl folosiți corect.

De ce să folosiți seruri de păr?

Cea mai mare problemă pe care o au oamenii cu părul este deteriorarea, pierderea strălucirii și lipsa de hidratare. Păr uscat cu vârfuri despicate, casant, grosier care se încurcă ușor, plictisitor fără strălucire…toate acestea sunt semne ale părului deteriorat.

Ce cauzează deteriorarea părului?

Sunt multe motive. Vina rezidă atât în factorii de mediu – expunere puternică la lumina soarelui, apa clorurată sau praf, dar și daune mecanice cauzate de pieptănarea și uscarea nepăsătoare, folosirea plăcilor de îndepărtare a părului sau a aerului cald de la uscătorul de păr. Decolorarea și alte intervenții chimice au, de asemenea, un efect negativ asupra structurii părului.

Părul este format din trei straturi – cuticula, medulla și cortex. În caz de deteriorare și căldură excesivă, cuticula (stratul exterior) este îndepărtat din păr, care apoi devine uscat și deteriorat. Vârfurile părului sunt sfâșiate, iar părul se rupe ușor.

Cum funcționează serurile de păr?

Cel mai bun lucru despre serurile de păr este simplitatea lor. Acestea acționează acoperind întregul păr și protejându-l de efectele nocive până la următoarea spălare. Acestea creează o barieră între păr și mediul extern – acesta este și motivul pentru care mulți oameni folosesc serul de păr pentru a preveni deteriorarea. Datorită protecției pe care o oferă serul, părul este mai îngrijit, neted și frumos. Unele seruri de păr ajută la creșterea capacității părului de a reține umezeala și, de asemenea, ajută la creșterea părului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE