11.1 C
Braşov
AcasăSport„E o nebunie“: Șefii lui Sepsi OSK sunt asaltați cu propuneri de...

„E o nebunie“: Șefii lui Sepsi OSK sunt asaltați cu propuneri de antrenori

Autor: Adi MARICA

l Peste 100 de tehnicieni s-au propus la Sepsi OSK după demiterea lui Grozavu!
l Ce spune patronul Laszlo Dioszegi despre varianta Bölöni și când va lua o decizie
l Costel Gâlcă și Cristiano Bergodi sunt pe lista celor de la Sepsi

Robert Ilyes și Laszlo Kucsar au condus în această dimineață primul antrenament după demiterea lui Leo Grozavu de la Sepsi OSK. Atmosfera a fost una destinsă, semn că în ultima vreme tensiunea ajunsese la cote destul de înalte cu Grozavu antrenor. La antrenament au participat și Achahbar, Fofana și Golofca, jucători care nu mai intrau în vederile lui Grozavu. Mult vehiculata venire la Sepsi OSK a lui Ladislau Bölöni este infirmată de patronul Laszlo Dioszegi.
„Loți Bölöni este prietenul meu și am o relație extraordinară, însă niciodată nu am discutat cu el pentru postul de antrenor al Sepsi OSK. Sufletește, Bölöni este alături de noi, putem primi sfaturi referitoare la jucători și antrenori, dar atât. Nu ni-l permitem pe Boloni antrenor, el este în categoria grea, alături de cei doi Lucescu, pentru că doar ei au avut rezultate și în vest. Pentru noi, venirea lui Bölöni ar fi ceva de vis, dar suntem realiști la ce nivel suntem. Sunt convins că Bölöni se gândește să-și continue cariera de antrenor într-un campionat puternic”, a spus patronul lui Sepsi OSK.

Leo Grozavu se lasă greu

Până acum, Dioszegi și Grozavu nu au ajuns la un acord pentru rezilierea contractului, după ce antrenorului i s-a comunicat că nu mai e dorit. „Decizia de a nu continua cu Grozavu e definitivă. Vom continua discuțiile și în zilele următoare. El este puțin supărat și spune că de șase săptămâni echipa nu pierde, dar și noi putem spune că în această perioadă echipa nu a câștigat. Depinde cum vezi partea plină a paharului. Grozavu cere toți banii din contract, adică pe 9 luni. Eu cred că putem ajunge la o înțelegere undeva pe la jumătate. Noi suntem la zi cu plățile, chiar am achitat prima de calificare în Europa, deși noi am jucat în Conference League, nu în Europa League”, a spus Dioszegi despre discuțiile cu Grozavu.

Avalanșă de antrenori propuși la Sepsi

Patronul clubului covăsnean spune că până acum, la club, a primit propuneri de la peste 100 de antrenori! „Sună telefonul întruna, și al mine, și la Șfeițer, și la Hadnagy, plus emailuri, mesaje. E o nebunie. Antrenori propuși din Italia, din Germania, Spania. Noi nu am demarat discuții cu niciun antrenor. Șfaițer va veni vineri seara la Sfântu Gheorghe și atunci vom discuta. O să văd ce propuneri are el, ce propuneri are Hadnagy, la ce antrenori mă gândesc eu, și apoi vom lua o decizie, dar asta după meciul cu Rapid. Cred că pe luni putem discuta cu adevărat despre un antrenor”, a spus șeful clubului Sepsi OSK, care ieri a decis ca ceremonia de inaugurare a noului stadion din Sfântu Gheorghe să fie amânată pentru la anul.

Costel Gâlcă e favorit

Din informațiile Pro Sport, se pare că cei de la Sepsi OSK s-au arătat interesați de Daniel Isăilă, dar antrenorul brașovean este sub contract cu Bani Yas, echipă din Emiratele Arabe Unite unde are și un contract foarte bun. O altă pistă agreată de șefii lui Sepsi OSK ar fi Costel Gâlcă, un antrenor total diferit de Leo Grozavu în relația cu vestiarul. Și Cristiano Bergodi este un nume vehiculat pentru banca tehnică covăsnenilor.Viorel Moldovan și Flavius Stoican sunt și ei printre variante, însă cu șanse destul de reduse.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE