-1.7 C
Braşov
AcasăCititoriRețeta zilei

Rețeta zilei

Piersici coapte cu vanilie și mirodenii

Ingrediente: 4 piersici coapte, dar tari, 4 linguri de miere, sirop de piersici pentru stropit, 1 baton scorțișoară, 1 baton vanilie, frișcă.
Mod de preparare: Piersicile se taie in două, se scot sâmburii, apoi se taie jumătățile în două. Într-o tavă se pun feliile de piersici, într-un singur strat, se presară mirodeniile și vanilia peste piersici, apoi se stropesc cu mierea și siropul de piersici. Tava se bagă la cuptorul preîncălzit la 190 grade, se lasă aprox. 25 de minute, până ce piersicile se caramelizează ușor pe margini. La sfârșit se scoate tava din cuptor, se lasă să se răcească după care se servesc cu frișcă.

Articolul precedentO carte pe zi
Articolul următorS-a întâmplat la 24 septembrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE