8 C
Braşov
AcasăMagazinVedetă importantă...Pe lângă onorariul consistent, Mihaela Rădulescu a negociat și alte mofturi...

Vedetă importantă…Pe lângă onorariul consistent, Mihaela Rădulescu a negociat și alte mofturi cu ProTV

l A cerut cel mai luxos apartament de la Lido, avion business class și …altele

Pe lângă onorariul cu multe zerouri, Mihaela Rădulescu a negociat și alte mofturi cu Pro TV, pentru emisiunea Masked Singer. Pentru că știe să facă audiență, șefii postului au acceptat pretențiile ei și au închis ochii la cele mai… neobișnuite dintre ele.
Fosta soție a lui Bogdan Rădulescu, Elan Schwartzenberg, Ștefan Bănică junior și actuala parteneră a cascadorului austriac Felix Baumgartner se bucură, probabil, de cea mai bună perioadă din viața ei. Se împarte între viața din luxosul Monaco și surprinzătoarea Românie. Experiența și anii de succes care o ”recomandă” îi permit să accepte acum doar proiecte speciale în televiziune, fără să fie nevoie să lucreze zi de zi.

Ce mofturi a avut Mihaela Rădulescu

Așa se face că a acceptat să colaboreze din nou cu Pro TV pentru cel mai secretos show din România: Masked Singer! I s-a oferit rolul de detectiv în această competiție, iar ea a acceptat doar după ce i s-au aprobat toate cerințele. Așadar, pe lângă un onorariu cu multe zerouri, Mihaela Rădulescu a avut și niște pretenții de superstar. A cerut avion business class, cel mai luxos apartament de la Lido și o limuzină cu șofer la dispoziție. De asemenea, a vrut o cabină separată de toată lumea și propria ei echipă de stiliști, atât pentru haine, cât și pentru make-up și păr. Toți au stat cu ea de dimineață până seara, timp de o lună, cât au fost filmările. De departe cea mai ciudată pretenție a fost să aibă… brânză în cabină! Pe lângă alte fructe precum ananas și fructe de pădure.

„Gelozia e o prostie”

Mihaela Rădulescu a povestit într-un interviu că relația ei cu Felix este foarte solidă, în ciuda zvonurilor care i-au dat despărțiți. Ea recunoaște că a renunțat să mai fie geloasă, o problemă care altădată îi afecta relația.
„Am făcut toate formele de gelozie. De la țipat, trântit, plecat căutat, adică… toate alea. Dar recunosc că erau undeva la începutul vieții mele, să zic așa, în tinerețe. M-am deșteptat destul de devreme, să știi, nu mai știu de la cine și de la ce. Dar m-am deșteptat. Acum aș putea să zic că sunt prea relaxată chiar. Acum am reclamații pe invers, că nu mă interesează, de ce nu sun noaptea…Cred că am descoperit la un moment dat că gelozia chiar e o prostie. Și că nu e nici pe departe un condiment, cum se credea odată. Cred că pur și simplu e o prostie care strică foarte tare”, a povestit ea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE